Nederland18 januari 2021, door Anna Sophie Wellink

Winnen: een weekend Mindful City Retreat bij Conscious Hotel Westerpark voor twee personen, Amsterdam

Nederland, 18 januari 2021, door Anna Sophie Wellink

Winnen: een weekend Mindful City Retreat bij Conscious Hotel Westerpark voor twee personen, Amsterdam

Weggeven is en blijft leuk. Al willen we deze misschien liever zelf houden... But ok. Even to the point: wij van Barts Boekje zijn vast niet de enige die behoefte hebben aan ontspanning en relaxen, wel? Want normaal, blablabla, stapt een groot deel van het Nederlandse volk maar al te graag het vliegtuig in tijdens de nogal (donkere en koude) wintermaanden. Dit jaar even niet en dan zijn weekenden zoals het Mindful City Retreat bij Conscious Hotel in het Westerpark meer dan welkom. Nieuwsgierig wat je kunt winnen? Lees dan even mee.

Mindful City Retreat bij Conscious Hotel

Mindful City Retreat bij Conscious Hotel

De Mindful City Retreat van het Conscious Hotel Amsterdam is een weekend waar aandacht voor jezelf, rust en beweging centraal staan. Oke interessant. Het klinkt misschien wat zweverig maar lets be honest zo nu en dan is zo’n weekend gewoon meer dan welkom.

Je slaapt tijdens dit relaxing weekend in het Consicious Hotel in Westerpark, volgens mij was dit al wel duidelijk maar herhaling kan nooit kwaad. Je volgt verschillende mindful sessies vanuit je eigen kamer maar ook vanuit het altijd gezellige en geliefde Westerpark. Deze sessies worden georaniseerd door Suzan van de Roemer van Mindful-Matters. Note: alles Corona-proof want de luitjes van Mindful-Matters streamen het programma via hun eigen device. Het hele weekend is lekker geregeld: je krijgt er een takeaway lunch, diner en ontbijt bij alles van Bar Kantoor (het restaurant van Conscious Hotel).

Voor wie nog opzoek is naar fijne sportkleding of joggingspakken, Bart got you covered. 

Winnen? Wanneer?

Winnen? Wanneer?

De datum van dit weekend is 30 januari en hier valt niet over te onderhandelen. Dus doe alleen mee aan deze winactie als je het weekend van 30 januari niks hebt gepland! Extra leuk, je wint een kamer voor twee personen. De Mindful City Retreat is van 30 januari 14:00 uur tot 31 januari 11:00 uur. 

Niet gewonnen maar je vindt het gewoon tijd voor een weekend voor jezelf? Je kunt je ook gewoon zelf inschrijven via de website. Voor één persoon betaal je 150 euro, inclusies de sessies, je hotelkamer en de takeaway maaltijden en ga je met twee personen dan betaal je 250 euro.

Hier schrijf je je in voor de winactie.