Nederland, Amsterdam14 december 2017, door Maartje

Nieuw: BAR KANTOOR @ Conscious Hotel @ Westerpark

Nederland, Amsterdam, 14 december 2017, door Maartje

Nieuw: BAR KANTOOR @ Conscious Hotel @ Westerpark

Welnu, onderdeel van dat hotel is het nieuwe Bar Kantoor, een bar met puik restaurant en een 'all-day' menu met de nodige ‘office humor’'. Cocktails, bio-gerechten en veel gefermenteerde groentes vanuit de open keuken (er komt ook een private dining ruimte) en een spannende programmering in de vorm van verschillende evenementen aangezien Bar Kantoor daar de ruimte voor heeft: groot is het pand, groot(s) is de bar.

Bar Kantoor

Bar Kantoor

Terecht kun je er de hele godganse dag (ontbijt, lunch, diner en borrel) en Bar Kantoor is echt voor iedereen. Lage drempel-galore, dat is het idee. Fijn. Precies wat we willen na een rondje met Willem door het park. Sinds dus, toen de knoppen weer aan de bomen kwamen. Goed moment want het hotel en Bar Kantoor heeft een meer dan piekfijn en vooral giga-groot terras voor de voordeur, op het Westergasterrein. Helaas niet in het park zelf… Al zagen we ook daar wel een klein plaatsje – perfect voor een knus 2e terras als je het ons vraagt. Misschien komt het nog? Fingers crossed.

 

O ja, mocht het nog niet helemaal helder zijn: zoals bij alle vestigingen van de Conscious Hotel groep geldt, speelt duurzaamheid ook bij Bar Kantoor een belangrijke rol: “het hotel en het restaurant zijn 100% elektrisch wat betekent dat er geen gebruik gemaakt zal worden van gas. Naast de lokale, biologische en gefermenteerde ingrediënten is er een aquaponics waarbij planten en vissen worden gekweekt door middel van een recirculerend aquacultuursysteem en is er in het interieur-design gebruik gemaakt gerecyclede kantoormeubelen zoals hergebruikte ladekasten en stoelen.” Dat u het even weet.