Nederland, Gelderland27 april 2022, door Michel + Renske

Woodview – Mooiste vakantiewoning in de Achterhoek

Nederland, Gelderland, 27 april 2022, door Michel + Renske

Woodview – Mooiste vakantiewoning in de Achterhoek

Ho, stop de persen. We kennen het; de last minute stress. Het dilemma van toch weg willen, eventjes eruit. Daarna meteen al het probleem; waarheen?  Want welke leuke stek heeft nog beschikbaarheid en is nog vrij. Wel we geven je zo een hapklaar antwoord: Woodview in de Achterhoek!

 

Net open wil zeggen een redelijk lege agenda en dus voldoende nachtjes beschikbaar.

Achterhoek

Achterhoek

Woodview is sinds begin maart 2022 af- en dat zorgt voor een dijk aan beschikbaarheid (moet je wel op tijd in actie komen natuurlijk). Het prachtige vakantiehuis is eigenhandig ontworpen en ingericht en staat in de Achterhoek.

De Achterhoek: een heerlijk stuk Nederland voor een vakantie, een weekend weg of nachtje erop uit. Tevens zijn er fantastische tips op de site van Woodview aanwezig voor vertier in de buurt; met Groenlo en Ruurlo om de hoek is er genoeg te doen, mocht je het binnenshuis zat zijn. Die kans achten we overigens klein.

Het ontstaan van Woodview

Het ontstaan van Woodview

Woodview begon bij een droom; een eigen plekje. Geen woonhuis maar een terugtrek plek waar je komt en gaat, maar wat voelt als thuis. Het is van alle gemakken voorzien. Elke (eigenaresse en designer van het prachtige huis) heeft dit met zorg aangepakt en overal over nagedacht.

Zo is het huis voorzien van alles voor zowel een koppel zonder kids als voor een (groot) gezin. Uitgerust met 6 slaapplekken (1 ouderlijke slaapkamer) en een kids kamer met maar liefst 4 (!) bedden in de slaapkamer. De keuken is groot en maakt het heerlijke vertoeven voor iedereen – dat was dus ook het doel, waar klein en groot zich thuis voelt.

Aan alle gemakken is gedacht, zo is er een kinderstoel, speelgoed etc. maar dan niet in het zicht. Precies zoals je het wilt. De 70 vierkante meter zijn heerlijk voor een koppel (ruimte!) maar ook lekker knus voor grote gezelschap. En die tuin biedt uitkomst, want eigenlijk leef je buiten zodra de zon tevoorschijn komt.

 

Het huis

Het huis

Elke kan wel een woning, vakantiewoning of B&B inrichten. Er zit dan ook een grote bak ervaring bij deze onderneemster. Wellicht dat de woning daarom zó goed gelukt is.

Naast rust geeft de woning ook een grote dosis geluk en vrolijkheid mee. Door veel ramen, mooie warme kleuren maar ook wat primaire lichte tinten krijg je een instant goed gevoel zodra je de drempel over gaat. Naast de basis uitrusting is er ook aan luxe gedacht. Een fijne pizza oven en een houtkachel. Zeep en shampoo van Maris Stella Maris en ‘s avonds kruip je onder de wol van Yumeko.

Voor de kids ben je ook snel klaar want er is een trampoline en schommel in de tuin. Dus kan jij met de benen gestrekt en gauw (eindelijk) dat boek uitlezen.

To do's in de omgeving

To do's in de omgeving

Los van het heerlijke onderkomen kan je genoeg doen in de buurt. Het dorp Halle is vrij klein maar in de omgeving is genoeg te beleven.

Zo is er in Groenlo zeker wel wat te doen en zit je heerlijk voor lunch of diner bij Welgelegen. Orangerie de Pol is leuk in Doetinchem, dit is een glazen restaurant middenin de natuur. De Orangerie kan ook vervoer voor je regelen (met hun eigen auto) indien je uit wil pakken en terug wil naar het huis.

Voor kids kan je naar het klimbos in Ruurlo of je gaat naar Natuurpark de Leemputten in Groenlo.

 

Genoeg te doen, op naar de Achterhoek, op naar Woodview!