Nederland, Gelderland26 oktober 2021, door Maartje

Boshuisje Paperbird – het perfecte boshuisje in het altijd leuke Lochem (Gelderland)

Nederland, Gelderland, 26 oktober 2021, door Maartje

Boshuisje Paperbird – het perfecte boshuisje in het altijd leuke Lochem (Gelderland)

Slapen in een wonderschoon huisje midden in het bos? Boshuisje Paperbird, het perfecte boshuisje in het altijd leuke Lochem, is je stek. We weten het hoor, in de zoektocht naar de mooiste Nederlandse slaapplekken wordt het woord ‘parel’ nogal eens gebruikt en ook Boshuisje Paperbird valt in die categorie. Wij kunnen er ook niks aan doen.

Wist je dat Lochem sowieso goed bedeeld is met heerlijke logeeradressen? Is zo! Barts Best of Lochem

Boshuisje Paperbird, Lochem

Boshuisje Paperbird, Lochem

Bos­ huisje Paperbird is, de naam zegt het al, een klein boshuis for two in de schaduw van de bossen van de Achterhoek in het Gelderse Lochem. Oke, een piepkleine baby kan best mee maar verder is het romantiek in het groen voor twee dat de klok slaat hier. Boshuisje Paperbird staat op het rustige en kleinschalige vakantiepark Bosrijk Ruighenrode en ligt hartstikke privé in de ruimte van de grote tuin die bij het knusse, kneuterige (in a good way) huis hoort. Grote ramen, veel gebruik van katoen, hout, linnen, bamboe, glas. Een flinke vleug natuurlijk licht, een enorme dot creativiteit en de hele binnenboel gezellig ingericht. Verder veel wit, rotan en schapenvachten met her en der een lekkere kleur op de muren of verwerkt in andere details. Er is een ruime keuken met alles erop en eraan, een gloed­ nieuwe badkamer en die doen allebei niets af aan de charme van een echt boshuis. Dat zit ’m waar­ schijnlijk in de binnen­ én buitenhaard (hoe roman­tisch), de geinige ramen en de bouw van het huisje an sich.

Al moet je op een gegeven moment wel je neus buiten de deur steken: de omgeving is prach­ tig. De Lochemse bossen, maar zelfs ook je tijdelijke privétuin. Daar staat in de zomer de barbecue klaar en is het terras het verlengde van het huisje. In de winter duik je lekker het gezellige stekkie in en stook je de binnenhaard.