26 maart 2020, door Maartje

thuisshoppers opgelet: deze nieuwe woonwebshop (outlet) verkoopt de mooiste merken on a budget

26 maart 2020, door Maartje

thuisshoppers opgelet: deze nieuwe woonwebshop (outlet) verkoopt de mooiste merken on a budget

NADUVI is de naam en dat is wat we noemen aangenaam! NADUVI is namelijk niet zomaar een nieuwe webshop, nee nee, het is dé nieuwe online outlet voor interieurmerken. I know, dat klinkt als een promo-praatje, en toegegeven, de zin komt ook uit het persbericht dat we ontvingen, maar vijf minuten rondklikken, zo dachten we, bleken we ruim een uur lang opgezogen te zijn in de shop. Écht hele mooie merken met écht hele goede kortingen, alles voor in huis. En iedere dag komen er nieuwe producten bij. Hey ho NADUVI.

(foto hiernaast is Casa Cook Kos. Helaas is het hotel gesloten)

mooiste merken voor (veel!) minder

mooiste merken voor (veel!) minder

Oke, aan die naam moesten wij ook nog even wennen. Hij blijft, zeg maar, niet zomaar hangen. Tot je net als wij hooked bent aan de heerlijke Marokko-stijl hanglampen, de zachte dekbedden, het mooie kleurrijke servies en kwaliteitsmeubels. Dan blijft NADUVI spontaan plakken. Reden? De frisse en overzichtelijke website waarop items van bekende interieurmerken met gewoon hele hoge kortingen worden aangeboden. De woonkamer komt voorbij, de badkamer, je keuken en er zijn accessoires van meer dan tachtig merken waaronder een hoop Nederlandse lievelingslabels zoals Zuiver en  Hardhold Warehouse, Catchii, AAI en Van Morgen. Verder onder andere Riverdale, Sambonet, Alessi, Eichholtz en Essenza, om er maar een paar te noemen.

Er zijn kleden en kussens, borden en bestek, glaswerk en posters, complete zithoeken en opbergmanden, vazen en snijplanken, plaids en handdoeken. Afijn: alles wat je maar voor in huis nodig zou kunnen hebben. Hoe dat kan? Is ook simpel: veel home & living merken hebben door de snel wisselende collecties vaak nog hele mooie producten op voorraad. Via NADUVI kunnen deze merken die artikelen direct aan jou verkopen en versturen, zonder extra schakel in de productieketen. Dat bespaard kosten voor opslag en transport (en dat is meteen ook een stuk duurzamer), en mooie spullen krijgen alsnog een thuis. Win-win. Fan, dat zijn we.

NADUVI.com