Nederland22 maart 2021, door Anne Abendroth

Wablief? Ja hoor, je kunt deze zomer zomaar inluiden met een yoga weekend van de ZEN Caravan

Nederland, 22 maart 2021, door Anne Abendroth

Wablief? Ja hoor, je kunt deze zomer zomaar inluiden met een yoga weekend van de ZEN Caravan

Het zal geen verrassing zijn dat we altijd op zoek zijn naar leuke (wat heet: de leukste!) adresjes om te vertoeven in binnen- en buitenland. En as you know zijn we er echt niet vies van om onze favo plekjes te delen. Maarrrrja soms zit je gewoon niet te wachten op alweer een vijf-sterren service. Dan heb je juist behoefte aan ruimte en natuur. Even tijd voor jezelf om volledig te ontspannen (zonder de kids). We got you covered: een all-in yoga weekend of een éénmalige les in de ZEN Caravan van Eddy en Joy. En ja, dat is zoals het klinkt. Zen. In een caravan.

 

 

 

 

ZEN Caravan

ZEN Caravan

De masterminds achter de ZEN Caravan zijn Joy en Eddie. Joy is yogadocente en zangeres en Eddie is muzikant en meditatiedocent. Een match made in heaven, u snapt. Vanwege corona hadden de twee ineens veel tijd om handen en zo kwam daar het idee van de ZEN Caravan. In de zomer van 2020 kochten ze een oude sleurhut, lieten hun creatieve energie los en toverden hem om in de hippe ZEN Caravan.

Picture this: een laidback zen weekend met yoga, sound experiences, meditatie, wandelingen en volop tijd voor avontuur, zelfonderzoek en lekker jezelf zijn. De ZEN Caravan gaat door de mooie Nederlandse natuur toeren en organiseert bij verschillende campings yoga weekenden.

 

Je kunt je eigen caravan/camper/tent meenemen maar je kunt ook via Joy en Eddie een tent huren voor het yoga weekend. Er kunnen in totaal twaalf mensen meedoen met het programma per camping. En ohja, zij verzorgen ontbijt/lunch/diner en als bonus is alles plantaardig en dus mega gezond!

ZEN Caravan

 

Op zoek naar kidsproof campings? Lees meer.

Op zoek naar tips om gezonder te leven? Lees meer.

Retreat data en campings:

Camping Buitenland: 16-18 april

Ecostay de Wildernis 7-9 mei

Camping Noorderloo 18-20 juni

Camping het Bos Roept 16-18 juli