Nederland, Zeeland9 mei 2023, door Michel + Renske

Het beste geheim van Zeeuws-Vlaanderen: theetuin In de Morelleput

Nederland, Zeeland, 9 mei 2023, door Michel + Renske

Het beste geheim van Zeeuws-Vlaanderen: theetuin In de Morelleput

Zeeuws-Vlaanderen. Vanaf de randstad even rijden maar dan heb je ook wat. Toeristische trekpleister? Zeker. Maar dat is niet om de minste reden. Los van de prachtige kustlijn zijn er tal van fijne adresjes voor koffie, lunch en dinner, kun je er goed eten en heb je er goed bewaarde geheimen. Zoals de theetuin In de Morreleput.

 

Meer Zeeuws-Vlaanderen? Kijk dan even hier! 

Verscholen in Zeeuws-Vlaanderen

Verscholen in Zeeuws-Vlaanderen

Bij locals mag hij al bekend zijn: In de Morreleput. De toerist moet hem op het vizier krijgen of toevallig langsfietsen. Bij de Morreleput tref je een giga landgoed met moestuin, grasvelden en een theetuin. Een knus binnencafé waar je heerlijke taartjes, lunch of koffie en thee geserveerd kan krijgen.

Zomers strijk je neer op het terras waar de homemade taarten en heerlijke theetjes naar je toegebracht zullen worden. Prima vertoeven hier midden in de natuur. Wie haast heeft kan Morreleput beter overslaan, want zeker zomers is het druk en moet je de rust hebben om te wachten op je bestelling. Als je die hebt is er niets lekkerders. Verse rabarbertaart, huisgemaakte appeltaart, you name it, they have it.

 

Voor de liefhebber is er ook ruimte om te blijven slapen. Boven de zaak vind je een aantal kamers. Logischerwijs verwachten we dat het ontbijt (met huisgemaakte jam en andere lekkerheden) om door een ringetje te halen is.

In de Morelleput