Nederland, Amsterdam21 januari 2016, door Maartje

Zilte Zondag @ Razmataz, Amsterdam – 24 jan. 2016

Nederland, Amsterdam, 21 januari 2016, door Maartje

Zilte Zondag @ Razmataz, Amsterdam – 24 jan. 2016

Nog één keertje, omdat de mensen van het Amsterdamse restaurant Razmataz net als wij dol zijn op alliteraties en we daarom nog net een beetje meer van ze houden: de Zilte Zondag bij Razmataz. En omdat het gewoon keihard het allerbeste idee is voor, nouja, iedere zondag eigenlijk. Maar ze doen het niet iedere zondag en dus moet je wel zondag de 24ste gaan, voor een late nieuwjaarsborrel, kan jou het schelen, en vooral voor oesters voor een euro (geen afdankertjes; de goeie Fines de Claires) en de o zo lekkere Pouilly Fumé - persoonlijke witte wijn favoriet van ondergetekende. Categorietje 'wat let je'. Zilte Zondag

Barts-Boekje-razmataz-Amsterdam the wijn klub copy

Ps. Houd sowieso de website van Razmataz in de smiezen want de zaak is ook dol op het organiseren van food-feestje, zoals daar regelmatig ook het Pellen, Pielen & Pimpelen feest is, met garnalen en bijpassende wijn in overvloed.

Ps. 2, sorry, nog meer te vertellen: de Razmataz-ers houden niet alleen van schaal- en schelpdieren, ook het beter vlees komt aan de beurt. Dol op wijn zijn ze ook en aangezien zaterdag de 'dag van de clubjes is' (o ja?) wordt iedere laatste zaterdag van de maand The Wijn Klub gevierd. Er staan ongeveer 12 verschillende wijnen open, gepresenteerd door Peter Honigh, een wijnkenner pur sang. Met grote passie, maar zonder poespas, verteld hij graag over de bijzondere wijnen. Kost dat? 10 euro pp. Wat krijg je? Een wijn flight + jouw favoriete glas wijn + borrelhapjes (én je hoort bij een Klubje). Tijden? Tussen 15 en 18 uur. Reserveren? Ja graag. Reserveer reserveren@razmataz.nl o.v.v. Ik wil bij een Klubje horen.

Afijn, tot rap bij Razmataz!

reserveer-online-copy