24 februari 2021, door Maartje

Zoen voor Gust x Bibs fopspeen

24 februari 2021, door Maartje

Zoen voor Gust x Bibs fopspeen

Zijn we de enigen die de gemiddelde speen zo oerlelijk vinden? En... Why? Gelukkig zijn er mensen die het met ons eens zijn. Carol en Ingeborg om precies te zijn, de twee vriendinnen achter de de verrukkelijke Belgische webshop Zoen voor Gust (en de moeders van dochter Zoen en zoon Gust, we like).

Op die webshop verkopen de twee aantrekkelijk, ingetogen, bijzonder smaakvol spul voor de allerkleinsten, in de sfeer van het hier zeer geliefde Amsterdamse Archive Store, dat terzijde.

 

De briljante samenwerking van Zoen voor Gust met het Deense BIBS, een merk dat al ruim 30 jaar fopspenen maakt. Die BIBS spenen staan bekend om hun ronde vorm en samen met de meiden van Zoen voor Gust werden een aantal prachtige exemplaren om aan te lurken ontworpen. Ook rond, en in vijf natuurlijke, wederom ingetogen kleuren, zie foto hierboven: groen, bruin, grijs, bordeaux en lichtgrijs/beige.

Die bekende ronde vorm is zo ontworpen, zodat de fopspeen de huid van je baby’tje of kleuter niet irriteert en niet schuurt. Er wordt alleen gebruik gemaakt van 100% natuurlijk rubber, BPA vrij. De spenen zijn verkrijgbaar in maat 2: geschikt voor de meeste pasgeboren baby’tjes en kleuters.

Zoen voor Gust