Zweden25 november 2020, door Michel + Renske

Zweedse interieur hero: Tropical Scandinavia

Zweden, 25 november 2020, door Michel + Renske

Zweedse interieur hero: Tropical Scandinavia

Soms wil het voorkomen dat je webshops tegenkomt die je hebberiger maken dan je lief is. Waar je je winkelmandje maar virtueel blijft vullen... Zo'n webshop is Tropical Scandinavia. Een webshop uit Scandinavië waarbij er geen twijfel is of het mooi is. Dat staat bij definitie vast. Tropical Scandinavia is opgericht door liefdesduo Johanna en Emil. Ze besloten samen te tekenen, ontwerpen en happiness de wereld in te slingeren. We kunnen niets meer zeggen dan dat dat zeer zeker gelukt is. Iedereen wordt blij van hun ontwerpen, het merk fleurt meteen je interieur op. Het kleurgebruik, de printjes en designs zijn fleurig en esthetisch en passen zo in ieders woon- of slaapkamer.

Tropical Scandinavia

Tropical Scandinavia

Naast de mooiste posters voor de wand zijn er ook kleden, dekens en kussenhoezen. Allemaal in mooie felle of diepe kleuren. Speels en bijna een statement piece. Wat we ook leuk vinden? De wenskaarten en het toffe t-shirt met rugbedrukking – simpel doch fashion. Tropical Scandinavia it is!
Daarbij zijn ze ook nog eens erg genereus, zo hebben ze voor de decembermaand ornamenten gemaakt die gratis te downloaden zijn op de site! Leuk voor wat extra deco in huis! leukste kaartensets koop je al voor €15 euro, inslaan!