Denemarken, Kopenhagen21 september 2020, door Michel + Renske

HAY House Kopenhagen

Denemarken, Kopenhagen, 21 september 2020, door Michel + Renske

HAY House Kopenhagen

Het kan je niet ontgaan zijn: HAY is hot. En niet alleen in Scandinavië, inmiddels is er heuse world domination gaande. Nee, niet alleen de welbekende en veelvuldig verkochte gekleurde spiraalkaars, maar over HAY in al haar Deense glorie als ultieme woondroom. Voor, we zeggen maar, álles in huis. Precies ja, het is een behoorlijke kunst om met lege handen de deuren van HAY uit te lopen (u begrijpt: ons is het zeker niet gelukt).

HAY House

HAY House

Ah wel, daarom mag een bezoek aan HAY house tijdens je citytrip in Kopenhagen niet ontbreken. HAY house vind je in het centrum van de stad op de 4e en 5e verdieping van een heerlijk pand (soms even snel door een raam kijken naar het uitzicht). Het trappenhuis geeft je al een heerlijk gevoel en je begint je hoe meer je naar boven stapt te wanen in de world of HAY. Heerlijk vinden we!

Inspiration is key

Inspiration is key

Uiteraard hoef je voor de grote meubels niet te denken dat je die hier in slaat maar een goede dosis inspiratie op doen is nooit weg. Daarnaast is er genoeg moois om je aan te vergapen wat wel in de koffer past. Denk koffiekopjes, heerlijke vazen, tijdloos keukengerei. Ook halen we ons hart altijd op bij de snuisterijtjes en stationary items.

We love it all en want it all.

HAY House Kopenhagen.