Nederland, Amsterdam20 oktober 2017, door Maartje

IENS Festival – 26 oktober t/m 30 november

Nederland, Amsterdam, 20 oktober 2017, door Maartje

IENS Festival – 26 oktober t/m 30 november

Kijk, dat is leuk en sympathiek: een charme-offensief van IENS, u weet wel, de restaurantboekingssite. En niet zomaar een charme-offensief... Nee, een dijk van een offensief! De club organiseert namelijk een 'festival' waar een groot aantal van de leukste en beste Nederlandse restaurants zich aangesloten heeft onder de noemer IENS Festival.

Het idee is net zo goed als eenvoudig: vanaf donderdag 26 oktober tot en met 30 november geven restaurants in heel Nederland 50 procent korting op de gehele rekening aan gasten die reserveren via iens.nl of de IENS app. Let wel: de HELE rekening, niet zoals wel vaker alleen op het eten (en iedereen weet dat de kosten in de drankjes gaan zitten, non?)

Er doen honderden restaurants door heel Nederland mee, te veel om op te noemen, maar in Amsterdam zijn onder andere Ferilli's, Nelis West en Bistro de Struisvogel (die te leuke old school bistro in de 9 straatjes) van de partij. Maar ook bijvoorbeeld De Nieuwe Poort in Rotterdam en Tasca in Den Haag.

Ook leuk om in de gaten te houden: op 4 december wordt de IENS top 10 uitgereikt. En nee, dat is niet betaald of gemanipuleerd, zeer zeker niet: er wordt nu al hard gepuzzeld en geteld (denk algoritmes-galore) om de best beoordeelde restaurants van het land op een rijtje te zetten.