Nederland, Nijmegen25 januari 2018, door Maartje

Noach's Spijshuys Nijmegen

Nederland, Nijmegen, 25 januari 2018, door Maartje

Noach's Spijshuys Nijmegen

Vintage radio’s, heel veel fotolijstjes, piano, overal planten, behang met print - love prints -, bloemetjesservies, vloerkleden; dat is Noach’s Spijshuys in Nijmegen. Gelegen in het oostelijke deel van de stad. Met zo’n lekkere ouderwetse, nostalgische - mogen we nog zeggen 'hipster'? - en Berlijnse sfeer.

Barts-Boekje- noachs spijshuys 3De lunchroom die Noach's Spijshuys is, werd opgezet door de Gezusters Jansen, twee leuke jonge meiden en ook nog eens zussen die onder andere uitblinken in het maken van geweldige ik-lik-mijn-vingers-er-nu-al-weer-bij-af taarten. Appel, chocolade met marshmallows, cheesecake op boterkoek-bodem, brownie met zeezout-karamel (jukmm), wortel-appelperen-kruimeltaart... Die Gezusters Jansen hebben het onder de knie. Naast die overheerlijke taarten maken de gezusters ook rijkgevulde lunchsalades, seizoensgebonden soepen, verse sappen en wentelteefjes.

Naast het runnen van hun eigen toko zijn de Gezusters Jansen óók nog eens in te huren voor catering én kan het Noach's Spijshuys afgehuurd worden voor een leuk feest of partij! Geopend zijn ze voor ontbijt, lunch en borrel. Jaajaaa…. Want ook een biertje en een wijntje kan hier gedronken worden. De perfecte spot om met je vrienden, opa of oma, kids, papa en mama - eigenlijk dus vrijwel iedereen -, te genieten van al het lekkers wat op de kaart te vinden is. Dat wordt snel naar Noach’s Spijshuys, in Nijmegen dus.

Berg en Dalseweg 212, Nijmegen.

x Juliette