Nederland, Amsterdam11 juli 2019, door Nina van Hilst

20 + 21 juli Greenbeauty Market Pop-up Store bij The Hoxton Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 11 juli 2019, door Nina van Hilst

20 + 21 juli Greenbeauty Market Pop-up Store bij The Hoxton Amsterdam

Once you go green, you never go mean. Natuurlijk, vegan en biologisch is liever voor je eigen gezondheid, de planeet en onze dierenvrienden. En wanneer je eenmaal aan die weg begonnen bent, wil je er alleen maar meer van. Op je bord, aan je lijf en op je huid. De aanbieders op dit gebied zijn als paddenstoelen. Fijn! Greenbeauty Market is een online shop voor natuurlijke, vegan en biologische beauty producten. Mooie indie merken van over heel de wereld die zorgen voor een bloeiende jij en planeet. En op 20 + 21 juli heeft Greenbeauty Market een Pop-up Store bij The Hoxton in Amsterdam.

Greenbeauty Market

Greenbeauty Market

De prachtige supplementen van Ylumi. Het magische badzout van Verdant Alchemy. De kruidige serums van Aster & Bay. En meer pure verwennerij die je op je verjaardagslijstje wilt zetten. Of gewoon cadeau wilt doen aan jezelf. Met biologisch, natuurlijk, dierproefvrij, holistisch, botanicals en slow als kernwoorden. You get the feeling. Stuk voor stuk producten die goed zijn voor je gezondheid en niet schadelijk voor de natuur. En bovendien ook nog een knap plaatje leveren in je badkamer.

20 + 21 juli Pop-up Store The Hoxton Amsterdam

20 + 21 juli Pop-up Store The Hoxton Amsterdam

Om deze nieuwe webshop op de kaart te zetten, hebben ze een heuse Greenbeauty Market Pop-up Store bij The Hoxton in Amsterdam. Online bestellen doen we maar wat graag. Maar proberen, ruiken en smeren van nieuwe producten zijn we ook niet vies van. En dat kan op 20 + 21 juli in de Pop-up. En als het bevalt, kan het meteen mee naar huis. Wat zullen jij en je badkamer stralen.

Greenbeauty Market Pop-up Store
20 + 21 juli 11.00 – 18.00 uur
The Hoxton, Herengracht 255 Amsterdam