29 oktober 2019, door Nina van Hilst

3 x meer zelfliefde boeken: Self Love Talk, Op je lijf geschreven en Rock Your Crystals.

29 oktober 2019, door Nina van Hilst

3 x meer zelfliefde boeken: Self Love Talk, Op je lijf geschreven en Rock Your Crystals.

Zelfliefde, het is zo’n woord waar je ergens de kriebels van krijgt en aan de andere kant een principe dat zo waardevol voor je is. Het is het goed voor jezelf zorgen. Iets waar we allemaal soms niet zo goed in zijn met het drukke bestaan dat we leven. Deze drie verhelderende boeken helpen je jezelf meer zorg en liefde te geven. Merel Teunis schreef met ‘Self Love Talk’ een handboek over liefdevolle aandacht voor jezelf. Mayra de Wilde geeft in ‘Op je lijf geschreven’ inzichten voor meer zelfvertrouwen en body positivity. En Hanneke Peeters brengt selfcare met 50 kristallen in ‘Rock Your Crystals’.

Merel Teunis - Self Love Talk

Merel Teunis - Self Love Talk

Vers van de pers is het boek van Merel Teunis – ook wel bekend van Healthy Wanderlust waar ze als ‘zelfliefde expert’ schrijft – ‘Self Love Talk’. In het boek legt ze uit wat zelfliefde is, geeft ze een spoedcursus zelfcompassie, laat ze je verbinden met jezelf en anderen en komen er tal van selfcare tips. Een mooi boek voor jezelf of voor iemand waar je om geeft die wel wat extra zorg kan gebruiken. Lieve Merel geeft ons met ‘Self Love Talk‘ een nieuwe mindset, meer kracht en inspiratie om het leven lichter en liefdevoller door de wandelen.

Mayra de Wilde - Op je lijf geschreven

Mayra de Wilde - Op je lijf geschreven

Jezelf afkraken wanneer je in de spiegel kijkt en te veel beïnvloed worden door negatieve gedachten over je zelfbeeld. Het overkomt velen, zo niet iedereen af en toe. Mayra – die zichzelf grappend met een kern van waarheid Self-Love Feeder noemt – deelt haar verhaal over de worsteling met haar gewicht. Een verhaal wat veel mensen zullen herkennen. En – belangrijker – ze deelt de inzichten waarom geluk niet in een kledingmaat zit en tips voor meer zelfvertrouwen. Een passend boek voor iedereen die… eigenlijk gewoon een passend boek voor iedereen die weleens met negatieve self talk in zijn hoofd loopt. ‘Op je lijf geschreven‘ erin, negatieve praat eruit. Een mooie stap om te zetten.

Hanneke Peeters - Rock Your Crystals

Hanneke Peeters - Rock Your Crystals

In het boek ‘Rock Your Crystals‘ geeft Hanneke selfcare-tips aan de hand van 50 kristallen. Waar je stukje om in te groeien ook ligt, kristallen bieden houvast. Hanneke’s Rock Your World verkoopt kristallen en het was dus een perfect een-tweetje dat zij een boek schreef welke steen wat voor je kan doen. Of het innerlijke kalmte, meer inzicht, meer daadkracht of wat dan ook is. Wanneer je met behulp van kristallen energie naar een bepaald gevoel laat stromen, kun je verandering teweeg brengen. En zo meer van jezelf als geheel houden. Want eigenlijk is de moraal van alledrie de boeken dat je helemaal goed ben zoals je bent.