Nederland, Amsterdam24 januari 2024, door Michel + Renske

Abbey: de ultieme plek voor je kroost én voor jezelf

Nederland, Amsterdam, 24 januari 2024, door Michel + Renske

Abbey: de ultieme plek voor je kroost én voor jezelf

Soms is het aanbod wat beperkt. Een kleine speelhoek in een goede koffietent, of een mandje met boekjes in een lekker restaurant. En soms (vaak) is het bring your own als het om vermaak voor de kids aankomt. Wel, de handjes mogen op elkaar want er is a new kid is in town dat luistert naar de naam Abbey. In hartje Amsterdam-Oost (Oostpoort) kan vanaf nu gespeeld en gegeten worden en (belangrijk!) er kan een -fatsoenlijke- bak koffie gedronken worden.

Club Abbey

Club Abbey

Wie Oostpoort kent, weet dat menig horeca die neerstreek in het prestigieuze huisje aan de Linnaeusstraat een niet al te succesvolle plek was. Vele horecazaken kwamen en gingen. Maar nu lijken er positieve signalen: rijen voor de deur. Drukte binnen; Club Abbey lijkt met z’n vernieuwende concept de juiste wind te pakken te hebben.

Zo kan je voor 7 euro met je kind spelen (je betaalt per kind, geen kosten voor ouders/verzorgers). Voor je kroost? Vermaak! Een speeltoestel met glijbaan die uitkomt in een volle ballenbak. Skippyballen, grote puzzelspellen, treinbaan, you name it. Een geluidsdichte wand zorgt ervoor dat jij rustig je krant kan lezen terwijl je een oogje in het zeil houdt. Best of both worlds.

Zijn ze klaar met de drukte? Dan is er genoeg te kleuren of te lezen.

Gezonde keuken

Gezonde keuken

Wat de initiatiefnemers vaak op viel? Dat bij alle kids speeltuinen of activiteiten centrums vaak alleen meuk en snelle happen te bestellen waren. Friet en ijs en dat was het (op z’n tijd niks mis mee, maar toch). Bij Abbey kan je ook terecht voor (verse, goede!) koffie, huisgemaakte taartjes en daarnaast een kaart waar je geen genoeg van kan krijgen. Zo zijn er gezonde broodjes, heerlijke overnight oats en dat soort gezondere zaken.

Ben je fan? Dan is er ook een abonnement te krijgen, waardoor het loont om vaker te gaan en je korting krijgt op je koek-en-zopie. Wij zien het wel zitten.