Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
16 June 2019
  • 20-02-2018
  • Barts Groene Hoekje, Barts Kookboekje

Abbot Kinney’s

Abbot Kinney’s

De kop is er nog maar net af en we durven al wel te stellen dat dit jaar plantaardig AF gaat zijn. Niet dat je nu per se veganist hoeft te zijn. Maar gewoon omdat plantaardig wel zo gezond én lekker én lief voor de planeet is. Het aantal vegan restaurants, merken en festivals die nu hot and happening zijn, bewijst deze prettige trend. En dat plantaardig eten al lang niet meer beperkt is tot het eten van – het niet altijd zo milieuvriendelijke - soya, moge ook al wel duidelijk zijn. Abbot Kinney’s is een van deze fijne merken die land en buitenland aan het veroveren zijn met plantbased delights. Romige ontbijtjes en toetjes die je zuivel helemaal doen vergeten.

Abbot Kinney's staand

Abbot Kinney’s – al klinkt het van ver – is opgezet door twee Hollandse heren. Het recept van de volromige kokosyoghurt waaide van Abbot Kinney Boulevard in LA zo in de handen van de jongens en dit moést de Nederlandse markt op. Vonden zij en wij achteraf ook. Inmiddels is het mooie – want het merk wint het qua looks sowieso in de schappen – merk al in 9 landen een hit.

Eerst was er Abbot Kinney’s Coco Start. En waren we instantly fan van de smoothness van deze plantaardige yoghurt. En hoewel je zelf lekker creatief kunt zijn met naturel yoghurt, zijn de opvolgers met framboos, mango en blauwe bes & banaan heerlijk voor de afwisseling. En het gemak. Naast de kokosyoghurt, kwam er ook Abbot Kinney’s Almond Start. Eerlijk is eerlijk, dat is - qua structuur vooral - even een beetje wennen. Maar na een paar bakjes zijn we om. En tja, als ze dan toch bezig zijn: Coco en Almond Frost. Frozen yoghurt gemaakt van kokos- en amandelyoghurt. What's next? We kunnen niet wachten met wat voor producten en smaken de Abbot Kinney's in de toekomst gaan komen. Keep 'em coming, guys!

Abbot Kinney's b