Nederland12 februari 2021, door Sanne Carbaat

Hip je huis op met de designs van Aedam Anthony

Nederland, 12 februari 2021, door Sanne Carbaat

Hip je huis op met de designs van Aedam Anthony

Heb jij zo’n gek nisje in je huis waar net niks past? Of een heel mooi hoog plafond dat je echt optimaal wilt benutten, maar niet door er een Billy neer te zetten? Of wil je gewoon een uniek meubel, een heuse eyecatcher? Nou, dat kan natuurlijk gewoon. Niks mis met Ikea hoor, maar deze handgemaakte collectie van Aedam Anthony heeft dat ooooooh en aaaah effect dat de Kleppstad en de Hasvik niet teweegbrengen. Goede materialen, prachtige designs en unieke meubels – en dat alles op maat gemaakt. Zeker nu we zoveel thuis zijn, doen we nog meer ons best om het zo stylish en gezellig mogelijk te maken. Well, hello Aedam Anthony.

 

Aedam Anthony draait zijn vakmanshand niet om voor een fraai meubelstuk. En of dit nu een badkamertafel betreft, een tv-meubel, kastdeuren van vloer tot plafond, wandplanken of een ander meubelrelated project – soif. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt en kan zo in ieder woonmagazine. Na jarenlange ervaring als Visual Merchandiser en adviseur bij verschillende grote winkelketens weet Aedam Hogervorst precies wat wel en niet past en hoe een kamer te transformeren naar een miniparadijsje. In 2017 maakt hij de stap om voor zichzelf te beginnen en nu kunnen we dus allemaal profiteren van zijn passie voor interieur, design en trends.

Vrees niet, je hoeft niet meteen je hele woonkamer overhoop te gooien, al je frutsels en foto’s van oma bij het vuilnis te zetten. Adeam Anthony kán je hele huis restylen, maar geeft ook advies als je alleen dat laatste unieke detail mist. Denk aan de elegante Elephant Chair, een modern Stoak Rack of een simpel maar beeldschoon fotolijstje (voor die foto van je oma). En het allerleukste is dat je zelf zoveel invloed nog hebt op de materialen en kleuren, omdat Aedam alles custom made kan maken. Welk smaakje eikenhout wil je? Wil je wol, leer of schapenvel? The world is your oyster. Of in dit geval: je woonkamer.

Naast design van eigen hand heeft Aedam Anthony ook meubels en accessoires van fijne Scandinavische merken zoals Moebe, Nor11 en Woodio. Perfect voor de designliefhebbers onder ons die wel een neusje hebben voor mooi spul, maar het ontwerpproces liever aan de professionals overlaten.

Ben je helemaal geinspireerd? Klik dan hier voor de website.