9 mei 2019, door Barts Boekje

Afval scheiden wordt knap met de Bo Touch Bin

9 mei 2019, door Barts Boekje

Afval scheiden wordt knap met de Bo Touch Bin

Afval scheiden mag. Nee moet. Vinden wij dan. En de natuur is je dankbaar! Je kan nu afval scheiden als nooit tevoren. Namelijk met de knappe Bo Touch Bin van Brabantia. Past helemaal bij Barts Groene Hoekje, want verantwoord. En staat mooi op Bart HQ (want echt fan).

Bo Touch Bin

Bo Touch Bin

Weg met die lelijke prullenbakken of losse tasjes om plastic in te verzamelen. Deze Bo Touch Bin mag er zijn. En mag afval voor ons scheiden. Naja, je moet het wel even zelf in het juiste bakje werpen. Beetje van Brabantia en een beetje van jezelf dus. Bij de Bo Touch Bin kan je kiezen voor twee of drie afvalemmers. En dan nu de hamvraag: scheid je afval een beetje of een beetje boel? Drie compartimenten is ideaal voor groenafval, plastic en karton bijvoorbeeld. Maar met twee bakken kom je ook een heel end. De verdeling is als volgt. Twee compartimenten van 11 en 23 liter. En drie compartimenten elk van 11 liter. Snap ge het nog? Heus niet moeilijk. Kijk vooral even wat je denkt nodig te hebben voor je huishouden. Voor het huishouden van HQ Bart hebben we voor twee compartimenten gekozen, want geen groen afval scheiding in Amsterdam (bummer).

Op hoge poten

Op hoge poten

De Bo Touch Bin staat (echt wel) te pronken bij Bart HQ. Want zeker goed die bakjes, maar ook een fijne om naar te kijken. Een design prullenbak noemen ze dat ook wel. Een prullenbak op hoge poten (letterlijk) of kies voor de variant met bak op de grond (ook leuk maar logger). Wij zijn zelf voor de zwarte variant gegaan op hoge poten, want strak, modern en knap. Wilt u retro? Can! Dan ga je gewoon voor dit retro printje.

Foto’s: Brabantia (foto 1 + 3), @25whetstone_home (foto 2)