Nederland, Haarlem6 september 2019, door Michel + Renske

Alles voor de bakker: Boulangerie OSCAR is nieuw in Haarlem

Nederland, Haarlem, 6 september 2019, door Michel + Renske

Alles voor de bakker: Boulangerie OSCAR is nieuw in Haarlem

Nog even... Mocht je het nog niet in de smiezen hebben: we zijn best wel op Boulangerie OSCAR. Een bakkerij-plus die met een (terechte) opmars bezig is. De mannen en vrouwen van het meel openden naast hun eerdere  Boulangerie OSCAR-zaken in IJmuiden en Heemstede, vonden het namelijk de hoogste tijd voor een nieuwe locatie. Dat werd Haarlem, thank you very much, en alles is er, wederom, helemaal voor de bakker.

Boulangerie OSCAR Haarlem

Boulangerie OSCAR Haarlem

Nu pas naar Haarlem? Yup. Gek eigenlijk, want een zaakje met brood en croissants zo goed als die van onze brood-crush Oscar verwacht je juist in de wat grotere steden, toch? Hoe dan ook: driewerfhoera, want nu kunnen nog meer mensen proeven wat wij allang wisten: alles van Boulangerie OSCAR is om te smullen.
Bij Oscar wordt er veel liefde in de baksels en broden gestoken. Dat proef je niet alleen, dat kun je ook zien. Er wordt enkel en alleen met biologisch meel, water, zout en huisgemaakte desem gewerkt. C’est tout. Echt (echt echt echt) helemaal niets verder. Geen vetstoffen, broodverbeteraars of andere toevoeging. Puur brood zoals het is en zoals het hoort.

wij bellen bij Oscar aan als we, naast ons dagelijks brood, weer eens zin hebben in de beste croissants en taart. To go, maar hangen op de kleine fijne bankjes aan de gevel is ook een goed idee: Haarlemse mensen kijken. Is leuk. Enjoy. 

Grote Houtstraat 156, Haarlem.

 

We hebben trouwens volop tips in Haarlem. Lezen doe je ze hier