Nederland, Amsterdam22 juli 2020, door Maartje

Nieuw speelkwartier in Amsterdam (van de mensen achter Hanneke’s Boom): Aloha Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 22 juli 2020, door Maartje

Nieuw speelkwartier in Amsterdam (van de mensen achter Hanneke’s Boom): Aloha Amsterdam

Herinnert u de Powerzone nog (nognognognog...). Nee? Nou, wij eerlijk gezegd ook niet echt maar dat is (of eigenlijk: was) een giga ruimte vrijwel naast het Centraal Station waar je naar hartelust kon spelen. Biertje, hapje on the side, je kent het wel. 2000 vierkante meter oppervlakte, kijk, dat is nou nog eens corona-proof. Hoog tijd om de plek nieuw leven in te blazen en dat is dus precies wat de luitjes achter Hanneke's Boom, Nieuw Amsterdam en Cannibale Royale gedaan hebben: say hello to Aloha Amsterdam!

Aloha Amsterdam

Aloha Amsterdam

Op de dag dat de lockdown stante pede van start ging, tekenden team Aloha de deal. Een bitter pil dus doen een paar uur later het hele verhaal al op de schop leek te gaan. Maar zoals we – gelukkig – wel vaker horen de laatste tijd, geeft tegenslag óók nieuwe energie. Er werden nieuwe, nog betere plannen gesmeed, de boel werd Hawaii-ready gemaakt en een nieuwe openingsdatum geprikt. Dat is 1 augustus aanstaande: vanaf die dag is Aloha Amsterdam 7 dagen per week geopend voor bowlen, minigolf (glow in the dark!), lasergame en karaoke. Oke, en voor dat biertje plus hapje on the side natuurlijk. Alles in tropisch Hawaïaans thema – vinden we leuk!

De 2000 vierkante meter tellende indoor fun locatie mét terras op een steenworp van Hanneke’s Boom (Ruijterkade 153 Amsterdam, onder de brug aan het IJ zeg maar) mag met recht je volgende tropische pitstop in eigen land zijn

Mocht je nu denken… Hé, maar dat is leuk voor de koters… Klopt! Helemaal waar. Aloha Amsterdam leent zich bij uitstek voor de betere kinderfuif, maar ook voor een bedrijfsfeestje of soortgelijks zit je hier goed. Het restaurant is ingericht met kleurrijke tafels en stoelen, omringd door tropische Hawaïaanse knusse booths. De BBQ & Grill van de Powerzone heeft (gelukkig) plaatsgemaakt voor een menukaart met veel variatie voor jong en oud. Van burgers en ribs tot vegan ravioli. En natuurlijk tropische cocktails en mocktails. Er zijn pannenkoeken voor het kleine spul, en een verrassingsbox met daarin patat, snack en een speeltje. Het moet immers wel feest blijven. En een beetje vakantie.

Openingstijden: Zondag t/m donderdag 12:00u – 01:00u  Vrijdag en zaterdag 12:00u – 03:00u  aloha.nl