1 augustus 2019, door Maartje

Alweer een hebberigmakende webshop: de kleine huismuis

1 augustus 2019, door Maartje

Alweer een hebberigmakende webshop: de kleine huismuis

Voordat we zelf kids hadden vonden we het maar vreemd: hoezo die overvloed aan webshops? Inmiddels begrijpen we het wel: je bedenkt overdag dat je eigenlijk iets 'nodig' hebt voor je kleintje maar komt pas aan shoppen toe als iedereen in huis op een oor ligt. En dan is de laptop een heerlijke terugtrekplek voor plaatjes kijken, verlanglijstjes aanleggen en, oke, ook af en toe op de knop van het winkelmandje rammen. Daarom zijn er zoveel van, van die fraaie webshops, en een waar je meer vind dan je stiekem nodig hebt, vind je bij De Kleine Huismus. Een heerlijk overzichtelijke webshop. Onze favorieten van de site:

De tassen van Studio Noos

De tassen van Studio Noos

Sinds dag een slepen we de tassen van Studio Noos overal mee naar toe (ja, in meervoud) en slepen we alles wat we mee willen slepen mee in de tassen van Studio Noos. U snapt: we gebruiken ze voor álles, deze officiele ‘mom bag’. Het is natuurlijk ‘gewoon’ een stoffen tas, maar toch niet helemaal: de hengsels zijn namelijk met nauwkeurige precisie uitgemeten zodat ze precies om je buggy passen (en dan blijven hangen) én ze kunnen fijn schuin over je schouder. Er past de wereld in maar zijn ze leeg, dan vouw je ze op tot minipakketjes. En, last but not least, ze komen in de allerleukste kleuren en patronen. Studio Noos of via De Kleine Huismus dus.

LINEA MAMABABY

LINEA MAMABABY

Hadden we de website van De Kleine Huismus maar iets eerder ontdekt, dan hadden we niet zo lopen kloten in tropische landen met ‘family muggenspray’ die misschien wel de titel ‘family’ draagt, maar behoorlijk slecht en giftig is voor kleine babylongetjes (dat was niet zo’n moeilijke conclusie nadat we zelf een niet eens zo’n flinke teug inademden – dat kón niet goed zijn voor die kleine). En dus werd het behelpen met lapjes en gewapper-continu.

De Kleine Huismus verkoopt het merk Lineau Mamababy, een fijn bui merk met heerlijke producten zoals baby muggenspray die wél goed en zacht is. Ook de zonnebrand en andere verzorgingsproducten van het merk zijn fijn!

de 'aan tafel' collectie

de 'aan tafel' collectie

Eigenlijk is alles hier top bij De Kleine Huismus: check bijvoorbeeld de te leuke slabben met mouwen in de regenboog- of vogelvariant van Elodie details. Deze print is er trouwens ook als hydrofiele doek – willen we ook. En de bordjes met verdeelvakken en grote rotzooi-rand. Placemat en bord in een. Top.

Die heerlijke regenboogjes die je overal op insta ziet? Ook hier. Net als, onmisbaar, de beste spenen van Bibs in een hele reeks fijne kleuren, plus niet-truttige, uitwasbare (alleluja) gevlochten speenkoorden.