Frankrijk24 augustus 2020, door Maartje

Alweer een ‘niet verder vertellen’ adresje in de Franse natuur: Coco Barn Wood Lodge, Angresse

Frankrijk, 24 augustus 2020, door Maartje

Alweer een ‘niet verder vertellen’ adresje in de Franse natuur: Coco Barn Wood Lodge, Angresse

In Angresse in zuidwest Frankrijk, bijna tegen de Spaanse grens aan, ontdekten we een nieuwe droomstek waar het van het bovenstebeste terugtrekken is. Met zijn tweeën maar zeer zeker ook voor wie met de kleintjes op reis is!

Coco Barn Wood Lodge, Angresse, Frankrijk

Coco Barn Wood Lodge, Angresse, Frankrijk

Samen staan Corenthine en Antoine aan het roer van hun Coco Barn Wood Lodge in Frankrijk. Corenthine (prachtige naam, mooi mens) is gek op paarden, die zijn er dus ook, en er is zelfs plek om die van jezelf te stallen, mocht je toevallig een paard in je zak hebben, of zo gekomen zijn (al achten we de kans klein). Dat betekent ook dat er ritjes achterop de dieren gemaakt kunnen worden. Daar is het dan ook de perfecte plek voor, tussen al het bos, de weiden en de rivier. Geen fan van gehobbel op de rug van edele dieren? Dan kun je – naast het geijkte wandelen en fietsen – paintballen, para-gliden en zo’n beetje alle watersporten tot aan de horizon doen. In de omgeving worden regelmatig dorpsfeesten en markten georganiseerd. Is leuk. En très Frans ook. Het mag duidelijk zijn, hier is het vooral leuk voor kinderen die wat ouder zijn, want anders staan ze er maar bij en kijken ernaar.

Er zijn verschillende slaapverblijven op redelijke afstand van elkaar. Zo kun je slapen in een bamboehuis met een sfeer waar je vast warm voor loopt. Je kijkt uit over de moestuin en verder zie je enkel velden zo ver het oog reikt. Als je zin hebt om een nieuwe hobby op te pakken, dan kan Antoine je leren hoe je een surf- plank maakt. Je weet immers nooit wanneer die kennis van pas gaat komen. Bezige bijen zijn het, en een topteam. Vervelen hier is schier onmogelijk.