Ardennen22 augustus 2020, door Maartje

Rondreizende hut voor jullie helemaal alleen: Slow Cabine België

Ardennen, 22 augustus 2020, door Maartje

Rondreizende hut voor jullie helemaal alleen: Slow Cabine België

Nee nee, vergis je niet: dit is geen artikel dat je al gelezen hebt, ook al klinken Slô en Slow hetzelfde en vind je beide (heerlijke) adressen in België. Allebei waar en dat kan zomaar verwarrend zijn maar die eerste heet voluit Slô Escape Belgie en daarover lees je alles hier en het onderwerp gesprek hier is Slow Cabine België . Het verschil? De eerste zijn goddelijke minimalistische boomhutten in de Belgische Ardennen en Slow Cabine is een rondreizende alleenstaande eco cabin op geheime locaties in ongerepte natuur. Ha! Hoe cool toch?

Slow Cabine België

Slow Cabine België

Wanneer je je concept in een enkel regel uit kunt leg- gen, dan doe je iets goed. Precies dat lukte de Belgen achter Slow Cabin: overnacht in een alleenstaande eco cabin op geheime locaties in ongerepte natuur. Handje omhoog als je dat ziet zitten! Dat dachten we al. Vervolgens is het simpel: kies voor ‘time for two’ (ook leuk maar daar gaat dit boek niet over), of voor ‘time for’. Die laatste keus geeft, alweer zo heerlijk zonder poespas, een overzicht van wat je mag verwachten van de eco cabin (een houtkachel, eco linnen en bedden- goed op het queen size bed, een keuken, een barbecue en natuur zover je kijken kunt). Dan nog een datum (mi- nimaal twee nachten) invullen en voila, daar komen de opties. O nee, toch niet: reserveer je bij Slow Cabin, dan is het nog maar de vraag waar jullie je hutje kunnen vinden, dat is immers onderdeel van de formule. Wel zo spannend! En een avontuur voor iedereen.

Vertrouw ons dus maar dat de vrijstaande en duurzame cabins echt heel te gek zijn. Back-to-the-essentials, maar wel voorzien van alle comfort. Is belangrijk. Er zijn zithoekjes genoeg voor iedereen om zich even terug te trekken, en elke cabin is voorzien van een goed uitgeruste keuken. Boeken lezen, spelletjes spelen, vuurtjes stoken, wandelingen maken en verder niet al te veel: slow living op z’n best.