10 september 2020, door Margaux van der Mieden

Nieuw high-end trouwlabel Amber Abare opent 1 oktober 2020 zijn deuren in Amsterdam

10 september 2020, door Margaux van der Mieden

Nieuw high-end trouwlabel Amber Abare opent 1 oktober 2020 zijn deuren in Amsterdam

Big news aan iedereen die binnenkort gaat trouwen. Of, ok, ook goed: voor iedereen die gewoon heel blij wordt naar trouwjurken te kijken (we do we do we do): er komt een kakelvers (en beeldschoon) high-end & made-to-order avond- en trouwlabel naar Amsterdam. De naam is Amber Abare. Sla maar op.

Alvast goed om te weten: Amber Abare is het geesteskind van Nanda van Asperen die al wat jaren werkt als 'De Naakte Naaister'. Op haar site zegt ze zelf: "ik kom uit een familie van coupeuses: de vrouwelijke kant gaf al vier keer de naald door". Kijk, dan weet je dus het een en ander over pasvormen en stoffen. Precies wat je wil voor een van de mooiste momenten in je leven.

Amber Abare Amsterdam

Amber Abare Amsterdam

Bij Amber Abare niets dan JA’s.

JA, je kunt hier je eigen jurk laten maken – precies die waarvan je altijd al gedroomd hebt. JA. Amber Abare heeft een fantastisch en professioneel team voor je klaarstaan die samen met jou je droomjurk gaan creëren. JA. Als je geen idee hebt dan helpt datzelfde team je er eentje uitkiezen uit de hebberig makende collectie. JA. Dat is ook iets voor jou: high-end betekent namelijk (in het geval van Amber Abare tenminste) vooral dat we het hebben over niet-doorsnee witte jurken maar modieuze kleden met ook opvallend ok prijskaartjes.

evening wear

evening wear

Ben je (nog) niet op zoek naar die perfecte trouwjurk maar heb je wel een fantastische eye catcher nodig? Amber Abare heeft ook verstand van avondjurken waar je u tegen zegt. Voor iedereen die net zo enthousiast worden van deze nieuwe topper als wij, het is nog heel even wachten… Vanaf 1 oktober 2020 op de Eerste Tuindwarsstraat 8 in Amsterdam gaat de poort open en kun je je helemaal laten gaan. Wij zijn héél benieuwd en kunnen niet wachten!