Nieuw high-end trouwlabel Amber Abare, Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 1 oktober 2020, door Margaux van der Mieden

Nieuw high-end trouwlabel Amber Abare, Amsterdam

Big news aan iedereen die binnenkort gaat trouwen. Of, ok, ook goed: voor iedereen die gewoon heel blij wordt naar trouwjurken te kijken (we do we do we do): 1 oktober is er een beeldschoon high-end & made-to-order avond- en trouwlabel geopend. De naam is Amber Abare. Sla maar op.

Alvast goed om te weten: Amber Abare is het geesteskind van Nanda van Aspen die al wat jaren werkt als 'De Naakte Naaister'. Op haar site zegt ze zelf: "ik kom uit een familie van coupeuses: de vrouwelijke kant gaf al vier keer de naald door". Kijk, dan weet je dus het een en ander over pasvormen en stoffen. Precies wat je wil voor een van de mooiste momenten in je leven.

Amber Abare Amsterdam

Amber Abare Amsterdam

Bij Amber Abare niets dan JA’s.

JA, je kunt hier je eigen jurk laten maken – precies die waarvan je altijd al gedroomd hebt. JA. Amber Abare heeft een fantastisch en professioneel team voor je klaarstaan die samen met jou je droomjurk creĆ«ren. JA, als je geen idee hebt dan helpt datzelfde team je er eentje kiezen uit de hebberig makende collectie. JA, dat is ook iets voor jou: high-end betekent namelijk (in het geval van Amber Abare tenminste) vooral dat we het hebben over niet-doorsnee witte jurken, maar modieuze kleden met ook opvallend ok prijskaartjes.

Nanda van Asperen: iedere vrouw die binnenstapt bij mij in de Maison is een inspiratie en dan niet alleen de looks en een houding van een vrouw maar ook juist de binnenkant vind ik belangrijk.

evening wear

evening wear

Ben je (nog) niet op zoek naar die perfecte trouwjurk, maar heb je wel een fantastische eye catcher nodig? Nanda van Asperen heeft ook verstand van avondjurken waar je u tegen zegt. Niet alleen de items van Nanda van Asperen zijn geweldig, de maison, Amber Abare is ook een knapperd. Het huiselijke gevoel dat Nanda wil overbrengen naar haar bezoekers, is meer dan goed gelukt. Een ruime paskamer, zo’n fijn bankje van teddy stof en een prachtige etalage gevuld met bloemen en gekleurde tule. Aan de muren foto’s van verschillende modellen, met ieder hun eigen persoonlijkheden en looks. Dat is sowieso iets dat Nanda heel erg belangrijk vindt. Iedere vrouw op zich die binnen stapt in Maison Amber Abare, is haar muse op zich. En dan heeft Nanda het niet alleen over de buitenkant, maar ook juist over iemands binnenkant. Dat maakt Maison Amber Abare zo onderscheidend.