5 maart 2021, door Maartje

Trouwen? Dit is de fijnste voorpret

5 maart 2021, door Maartje

Trouwen? Dit is de fijnste voorpret

Wie trouwplannen heeft hoeft van ons heus niet te horen dat je je aan de 'ouderwetse regels' moet houden: daggasten, receptie, groot feest etc. Dat is allang niet meer het geval Sterker nog, met een mannetje of 30 is het net zoveel feest als met 100. Persoonlijk vind ik (Maartje) een intieme fuif 1000 x leuker dan een grote fuif, but that's me. Hoe dan ook: de voorpret is aan!

Het Boek over Trouwen

Het Boek over Trouwen

Kijk, als er één reden  moeten noemen waarom je dit boek zou moeten aanschaffen, dan is het de titel. Het Boek over Trouwen. Briljant natuurlijk. Want wat wil een aanstaand paar nog meer? Een boek over trouwen dus. Niet zomaar eentje hoor, nee nee. We kennen de schrijfster, Marit, de neus achter Girlsofhonour.nl, een beetje en die heeft wat je noemt smaak. Dus werd het een boek over eigenzinnige bruiloften. Geen dertien-in-een-dozijn ideeën maar echte tips, toffe locaties en van die zaken waar je wat aan hebt. Maar, zoals ook onze eigen Myrthe altijd zegt: het zijn vooral handvatten om een bruiloft te plannen die bij júllie past.

O, en dat boek maakte Marit niet alleen: nee nee, haar zus (vinden we leuk) Anouk is trouwfotograaf (Anouk Fotografeert). Een familie-team-effort als de beste! Hier shop je ‘m:

Het Boek over Trouwen

Myrthe Regelt Het

Myrthe Regelt Het

Doe jezelf een plezier en scrol je een weg naar de instagrampagina van Myrthe Regelt Het. Smullen, beloofd. Kun je later altijd alsnog bepalen of je ze in wil huren of niet.

Dagboek van een weddingplanner

Dagboek van een weddingplanner

Menig (toekomstig) bruid kent het volgende fenomeen vast wel. Zodra er een verlovingsring omheen zit betreed je de wondere wereld van trouwen en bruiloften. Een wereld oh, zo mooi en oh, zo gigantisch groot! Er komt van alles op je af en de keuze is enorm. Ga je nou wel voor die droombruiloft die je als kind al had? Of wordt het toch die totaal andere jurk of een ja-woord op het platteland van Frankrijk? Lotte helpt ook bij die stap (naast de verzorging van de locatie, alle hapjes, drankjes, auto’s, taarten, bloemen, enzovoorts). Terug naar wat je oorspronkelijk wilde en vanuit daar kijken hoe dit uit te werken.

Weddingplanner Lotte schreef er een boek over, hier lees je meer en hier bestel je het boek

Trouwboekje.

Als je gaat trouwen krijg je een trouwboekje en dat is stiekem gewoon heel erg leuk en een tikkeltje ouderwets. In a good way. Een van onze meest favoriete Nederlandse schrijvers – lekker luchtig en altijd met humor, kortom; grappigste columniste van Nederland – Aaf Brandt Corstius, schrijft er een heerlijk snackable boekje over. Met, ha!, oprecht goede tips.

Koop je trouwboekje hier (ook een heerlijk cadeautje!)