Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
20 March 2019
  • 06-03-2019
  • Amsterdam, Amsterdam West, Eten & drinken

Nieuw in Amsterdam-West: nNea

Nieuw in Amsterdam-West: nNea

Pizza en wijn. Need to say more? Deze fijne combinatie bestaat al langer natuurlijk (niet alleen in restaurants, maar ook zeker thuis. Op de bank. Op zondagavond). Bij het nieuwe restaurant nNea in Amsterdam-West tillen ze dat naar een hoger niveau. Hoe ze dat doen? Doordat bekend mixoloog en barista Salvatore Lioniello en sommelier Gianluca Pio de lekkerste wijnen uit de Italiaanse regio Campanië halen. Dit is één van de oudste wijnregio's in Italië. En laat die druivensoort nou nergens anders ter wereld groeien. Enfin, die lekkere wijn halen ze dus daar vandaan.

nNea

Genoeg uitgeweid over de wijn bij nNea (blijft een favoriet onderwerp, die wijn). Over naar de pizza's. En dat zijn maar liefst tussen de 10 en 15 new generation pizza's. Pizza in een modern jasje dus! Overigens is de manier waarop het deeg van de pizza wordt gemaakt heel traditioneel. Dit is namelijk die van de Napolitaanse pizza, waarbij het deeg tot wel 38 uur rijst. Pizza's zijn bepaald geen fastfood bij nNea. Ook zorgt de pizzaoven in het restaurant voor een ambachtelijke touch. En daar houden we van. De ultieme combinatie van oud en nieuw bij nNea!

Je kan er dan ook een heerlijk avondje zitten en genieten van de pizza en wijn. Een biertje mag je ook heus wel bestellen. En wilt u een kop koffie toe? Kies dan zeker een heerlijk Italiaanse espresso. En haal het niet in je hoofd om een cappuccino te bestellen. Die drinken Italianen niet meer na 11.00 's ochtends. En dat doen ze dus bij nNea ook niet. Geen tijd om uit eten te gaan, maar wil je wel met een overheerlijke pizza thuis op de bank? Afhalen kan!
www.nneapizza.com