Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
26 June 2019
  • 15-04-2019
  • Amsterdam, Eten & drinken, Nieuw, Weekendtip

Ho wacht Stop! Stadsstrand Amsterdam Roest gaat tóch weer even open (april 2019)

Ho wacht Stop! Stadsstrand Amsterdam Roest gaat tóch weer even open (april 2019)

Met de zonnige zomer van 2018 nog vers in het geheugen en het vooruitzicht van een stralend 2019-voorjaar baalden we afgelopen weken best wel eens even dat Amsterdam Roest, het leukste stadsstrand van Amsterdam (oost) niet meer is.

Een verdriet dat getemperd wordt door de voorpret van het soon to be Noordkust, een nieuw Amsterdams stadsstrand in Amsterdam Noord. Maar dat is 'soon to be', en wat als de zon NU schijnt? En we nu nu nu een grootstedelijk biertje in de zon willen drinken? Nou, dan heb je geluk want stadsstrand Amsterdam Roest gaat tóch nog heel even open. Holla! En: hollen!

Amsterdam Roest tijdelijk open (april 2019)

Check voordat je daadwerkelijk gaat hollen wel even of het weekend is. Is dat het geval? Rennen maar. Want team Roest mag, om de veiligheid te garanderen op het terrein waar op het moment flink gebouwd wordt aan een toekomstig woningcomplex, open als de bouw stil ligt. Van vrijdag einde middag tot zondagavond. Want de zomer lonkt.

Daar zeggen ondernemers Thijs Timmers en Nadia Duinker zelf over: 'We hebben de afgelopen jaren een intensieve praktijkcursus flexibiliteit doorlopen, dus wij bewegen mee met de wind én de zon. Vanaf vrijdag 19 april openen wij weer op vrijdag, zaterdag en zondag onze deuren voor publiek.”  Dank Nadia. En Thijs. Dank. We zien jullie de 19e. En daarna in Noord. Ajuus & tot cheers.

Amsterdam Roest

"En het lijstje waar je op zat te wachten: dé stadsstranden van 2019!"