8 april 2022, door Michel + Renske

De leukste posters, printjes en geboortekaartjes: And wonder studio

8 april 2022, door Michel + Renske

De leukste posters, printjes en geboortekaartjes: And wonder studio

Niks fijner dan creatieve mensen op speed dial a.k.a. Insta dm die werkelijk allerlei moois en kunstzinnigs kunnen creëren op en met papier. Zo hebben we daar deze: And wonder studio, je nieuwe go to club voor de leukste posters, printjes en geboortekaartjes. We vielen als een blok voor het prachtige kleurgebruik (hallo perfect lila, mooi groen en andere heerlijke tinten van nu).

Joyce is de naam achter het label en Joyce maakt geboortekaartjes, posters en prachtige kaarten. De name & moon posters zijn hot en famous. Snappen we: het is ook een perfect kraamcadeau. Wat helemaal een feestje is? Het inpakwerk van deze dame. Zo kom je echt met wat binnen!

And wonder studio

And wonder studio

Spelen met vormen en kleuren en er een ‘kloppend’ geheel van maken, dat is een van de allerleukste dingen om te doen, aldus Joyce. Van origine is Joyce (fashion) designer, maar zoals bij velen doet de coronaperiode gekke dingen met een mens en dus was er meer tijd en aandacht voor And wonder studio. Thank you, Joyce. Wat het volgende is? De droom voor een eigen kids (lifestyle) label; we duimen mee.

Maar nu is er dus al dit meer dan fraaie label. De jongste And wonder studio hit: grapes, ook weer een toffe print voor aan je muur. Deze is ook te customizen tot geboortekaartje. Over kaartjes gesproken: op verzoek maakt Joyce alles wat je maar wilt. Een dino verjaardagsuitnodiging? Check. Motherhood tekeningen? Check. Maar altijd met die bekende handtekening van abstracte vormen meets sierlijke lijnen. We like!

andwonderstudio.com