Nederland17 december 2017, door Maartje

ARMEDANGELS Kids

Nederland, 17 december 2017, door Maartje

ARMEDANGELS Kids

New green kid on the block! Het Duitse ARMEDANGELS maakt al 10 jaar duurzame fashion voor volwassenen. En – wellicht zelf aan de kids geslagen – ze vonden dat het tijd was voor een kidslijn. De ARMEDANGELS limited Kids Collection is helemaal duurzaam, helemaal fairtrade en helemaal leuk. Oh, en ook nog eens betaalbaar.

Organic cotton t-shirts in hippe basic uni’s, zachte sweaters met of zonder – walvis of stippen - print en sweat dresses in donkerblauw – jij je zin – of roze – zij d’r zin. Dat is ARMEDANGELS Kids. En - als het je ding is - kun je zelfs nog twinnen met je mini-you, want sommige items komen terug in de dames- en herencollectie.

Barts-Boekje-armed 1

ARMEDANGELS werkt voor de grown ups al met GOTS gecertificeerde stoffen als organic cotton, modal en tencel. Voor de kleintjes zijn alle items momenteel van organic katoen. Draagt lekker zacht en wast lekker makkelijk. En – waar ARMEDANGELS voor staat – de collectie is vrij van giftige stoffen en is eerlijk en met zorg voor de planeet geproduceerd. Drie keer hoera voor de gezondheid en de toekomst!

Barts-Boekje-armed

De collectie is verkrijgbaar via de website van ARMEDANGELS. Vanaf €14.90 zijn er t-shirtjes en €29.90 voor een – planeetvriendelijk – jurkje vinden we ook zeker betaalbaar. Hier moet de bestelling nog binnen komen, maar ARMEDANGELS kennende zal de kwaliteit - op z'n Duits - goed zijn en kunnen de items dus ook door naar de volgende mini. Hiep hoi!

Liefs,
Nina