17 november 2021, door Michel + Renske

Atelier Julie Haverkamp voor moois aan je muur

17 november 2021, door Michel + Renske

Atelier Julie Haverkamp voor moois aan je muur

Sommige kunstwerken en artiesten, die komen en gaan. Wel, daar is Julie Haverkamp er niet één van. Julie is een tovenaar met verf, doek en een ezel. Sinds 2020 kunnen we haar volgen en toont ze haar werk en public en dat is niet mals. Tot over de oren verliefd op haar eerste werken die via Casa Gitane te krijgen waren (waar Julie overigens ook de huisstijl voor ontwierp en meewerkte aan het social media plan). Sindsdien ging het in sneltreinvaart.

Julie Haverkamp

Julie Haverkamp

Zo waren haar werken te zien bij de Love Stories brandstore (House of Love), en ook sierde het menig hotel (zelfs tot in Kopenhagen, just saying). Daarnaast hangt er nu een hele rits werken in het prachtig vormgegeven Republiek Bloemendaal waar we al heen gingen voor de looks. Dat zegt genoeg over de algemene mening van mensen die wel een kunstwerkje kunnen waarderen. Ga dat zien, zouden wij zeggen.
Daarnaast kun je een echt acrylwerk van Julie ook aan je eigen muur hebben hangen. Op haar website staan de beschikbare werken tentoongesteld. Gewoon een mailtje sturen wanneer je je ogen er niet vanaf kan houden.