Nederland, Amsterdam29 juli 2022, door Michel + Renske

Bar Bachrach: Genieten met een Middenoosters tintje in Amsterdam-Oost

Nederland, Amsterdam, 29 juli 2022, door Michel + Renske

Bar Bachrach: Genieten met een Middenoosters tintje in Amsterdam-Oost

Niks fijners dan de vacation vibes beleven in eigen land. Een beetje op reis ben je wel bij Bar Bachrach in Amsterdam-Oost aan de bar. Hier passeren heerlijke kleine gerechtjes de revue. Geen lastige dingen. Allemaal goed op smaak. Denk aan ceviche, gerookte aubergine met tahin, heerlijke garnalen met asperges en dit alles met de Mid-East kruiden erbij en erover. Wat wil een mens nog meer?

Bar Bachrach

Bar Bachrach

Al langere tijd zijn we op het Javaplein te vinden. Waren het niet voor de nieuwe Oedipus plek of Superette. Ook al jaren kom je hier voor Wilde Zwijnen, maar in hetzelfde pand waar eerst de eetbar zat worden nu andere gerechten geserveerd. Meet Bar Bachrach.

Bij Bar Bachrach kan je als natuurwijnliefhebber je hart gerust ophalen. Hier veel van dat soort en ook een aantal wijnen van Hollandse bodem. Gewoon uit Brabant bijvoorbeeld zoals WOLF, de oranje huiswijn. Is lekker – proberen dus.

Doe jezelf een lol en begin met plaatbrood en dips. Geeft je genoeg tijd om de kaart onder de loep te nemen.

Gerechten om te delen

Gerechten om te delen

Het team weet je elke dag goed te informeren over de drankjes van de dag. Zo zijn er heerlijke cocktails maar ook goede bubbels om mee te beginnen.

Bij Bar Bachrach genoeg heerlijke happen om te delen (en dus meer te proeven). Gelukkig is de keuze niet enorm dus als je met vier bent kan je bijna de hele kaart proberen – geen FOMO dus.

Los van het eten zit je bij Bar Bachrach heerlijk. Zo kun je plaatsnemen aan de bar of aan de knusse tafeltjes. In de zomer is er een terras waar je tot in de late uurtjes goed zit en ook wat van de Amsterdam-Oost street vibes meekrijgt.

Zin in een lekker avondje uit? Op naar het Javaplein.