Nederland, Amsterdam28 juni 2022, door Sanne Carbaat

Gesloten: Iek’s Bridal in Amsterdam Oost: alle bruidsjurken, pakken, jumpsuits (alles!) op maat gemaakt

Nederland, Amsterdam, 28 juni 2022, door Sanne Carbaat

Gesloten: Iek’s Bridal in Amsterdam Oost: alle bruidsjurken, pakken, jumpsuits (alles!) op maat gemaakt

Trouwen. Man, daar komt een hoop bij kijken. Ontzettend leuk om allemaal te regelen (of laten regelen), maar het is een hele job an sich. Je kunt genoeg uit handen geven hoor, maar die bruidsjurk, daar moet je toch echt zelf voor op pad. Maar wat wil je dan? Sommigen weten misschien al jaren wat hun droomoutfit is, maar he: smaak verandert, je lichaam verandert en ook de tijden maken steeds meer mogelijk. Wil je een jurk? Een rok? Een jumpsuit? Een pak? En hoe vlieg je dat aan? De tip: even langs bij Iek's Bridal in Amsterdam Oost.

 

Oprichtster en eigenaar Marieke maakt alles zelf. Alles. Van rokken tot jurken. Vind je die ene bovenkant mooi, maar wil je een andere onderkant? Daar komt Marieke met de schaar, naald en draad en bam: precies de outfit die je wilt. Wil je een trui? Een breisel? Een niets verhullende top en kun je het juiste maar niet vinden? Marieke van Iek's Bridal komt to the rescue.

 

Foto links @thelookzfotografie

Iek's Bridal in Amsterdam Oost

Iek's Bridal in Amsterdam Oost

De vrouw achter Iek’s Bridal is Marieke Hendriks. Met een achtergrond in mode & ontwerp en meer dan tien jaar ervaring in het geven van naailes heeft Marieke de perfecte combinatie van know-how én oog voor wat welke bruid staat. In 2015 trouwde er een nichtje en die had precies in haar hoofd wat ze wilde, maar kon het nergens vinden. Hop, de naaimachine in en per toeval raakte Marieke helemaal verliefd op het ontwerpen en maken van bruidsjurken. Een aantal jaar en honderden bruidsjurken verder is er Iek’s Bridal in Amsterdam Oost waar iedereen terecht kan voor de perfecte outfit.

Beide foto’s by @yaraphotography_wedding.

Alles is handgemaakt in het atelier zelf, zodat de totale regie daar blijft. Kunnen bruidsjurken zijn, jumpsuits, broeken met top: alles is mix&match proof.  Tijdens de passessie kun je van alles passen en krijg je de juiste tips en tricks. Idee al in je hoofd, maar weet je niet hoe het precies tot uiting moet komen? Kom je samen wel uit. Wel al een rok? Een passende top wordt er zo bij gevonden. In overleg ga je op zoek naar het juiste silhouette, stof en kleur en zo vind je de jurk die precies bij jou past.

Let wel: ze doen geen aanpassingen aan jurken die niet door Iek’s Bridal gemaakt zijn, noch kopen ze nieuwe of tweedehands jurken in. 

Beide foto’s by @memoriesbymarleen.

Iek’s Bridal