• 21 June 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
21 June 2018
  • 12-09-2017
  • Rotterdam

Bar Stirr Rotterdam

Bar Stirr Rotterdam

In de categorie 'when in Rotterdam'... Dan mag je eigenlijk Bar Stirr niet missen, aan de Eendrachtsweg, het verlengde van de Mauritsweg waar as we speak van alles en nog wat gebeurt en opent. The place to be dus, zoals ze dat noemen. En dat begon zo'n beetje met de komst van Cocktailbar Stirr, zou je kunnen zeggen. Oke, of dat nou echt zo is laten we in het midden, maar het is een feit dat je de bar eigenlijk niet missen mag, mits je van een puike cocktail houdt, want dat is waar ze aan doen bij Stirr.

Bij Bar Stirr Rotterdam wordt een en ander namelijk zo goed op smaak gemixt, dat je van goede huize moet komen om onderscheid te kunnen maken tussen de ingrediënten. Culinaire cocktails, zo zou je kunnen zeggen. Hoogstandjes. De bar is aantrekkelijk, de drankjes op zijn zachts gezegd fotogeniek (al schuif je meestal in het donker aan bij Stirr, en dat fotografeert zo lastig) maar wie Facebook mag geloven, treft bij tijd en wijlen een arrogant stukje personeel achter de bar. Geen idee hoe het daar mee zit, maar toen ondergetekende aanschoof, was de arrogantie ver te zoeken... We laten het in het midden (waar rook is, is vuur?) en testen het in de nabije toekomst gewoon nog een keer.

Een van de leukste noviteiten is nog wel dat Stirr eigen limonades heeft (die o.a. bij Kaapse Maria, een stukje verderop aan de Mauritsweg verkocht worden). Niet zomaar limonades, welnee, dan ken je Stirr nog niet. Het zijn (niet zulke mierzoete - alleluja) limonade's van bijvoorbeeld rozen en een beetje spice, en meer verrassende soorten en maten. Zodat je zelfs als je de bob bent prrrrima mee naar Stirr kunt.

Stirr Rotterdam