• 21 June 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
21 June 2018
  • 15-03-2017
  • Bart Bouwt, Barts Boetiek, Featured

Bart Bouwt: BOHO by Lauren

Bart Bouwt: BOHO by Lauren

Eerlijk is eerlijk... De echtgenoot vind het niks, van die 'stofnesten' en 'hippie-gevallen' waar ik hem lately steeds op wijs. Zoals ze ook hangen bij een van Amsterdamse topfavorieten van de laatste tijd Hotel V Nesplein en dan bij restaurant The Lobby aan de Fizeaustraat in Amsterdam Oost. Geen idee ook wat eigenlijk het Nederlandse woord is, maar de kunstige wandkleden noem je in het Engels tapestry en ik vind de gehaakte varianten die BOHO by Lauren in elkaar kantklost reuzemooi. Hebben.

barts-boekje-BOHO by Laurenn

De in Los Angeles (oke, in de buurt van) born and raised Lauren maakt ze, tegenwoordig vanuit haar studio-aan-huis in Dallas (Dallas! O de associaties die dan toch omhoog komen... Yum), in een romantische dip and die stijl. Dikke kans dat er binnenkort toch een aan de muur hang, stiekem, want Lauren verstuurt als je een beetje extra betaald zelfs naar Nederland hebben we ons laten vertellen. BOHO by Lauren