21 augustus 2019, door Michel + Renske

Bart Bouwt: Fortune Flea Amsterdam

21 augustus 2019, door Michel + Renske

Bart Bouwt: Fortune Flea Amsterdam

Oooo shit! We hebben weer een vreselijke (tussen haakjes hoor) crush te pakken. De naam is Fortue Flea Amsterdam. Een goedgekozen titel want man, wat voelen we onszelf fortuinlijk wanneer we tussen alle beeldige en beeldig opgestelde vlooienmarktvondsten struinen.

Fortune Flea Amsterdam

Fortune Flea Amsterdam

Onze absolute go-to voor in huis., voor cadeautjes, voor inspiratie en voor eigenlijk alles, any moment, any time, is Fortune Flea. Twee weekenden per maand is Zoë open in Amsterdam Oost. Niet ver van Grand Café Louie Louie en brouwerij t IJ, dus maak er meteen een compleet feest van en combineer een bezoek met een biertje en een kaasje bij een van die twee. Het is maar een advies. Terug naar Zoë: de creatieve eigenaresse van Fortune Flea is alleen die twee weekenden per maand open om een eenvoudige reden: de rest van de tijd is zo op treasure hunt in Frankrijk of België. Aha!
Mocht je ons niet geloven, volg Zoë en haar Fortune Flea dan vooral ook op Instagram: haar overvolle spot je volgende aankoop kiekjes zijn te fijn om te missen.
Afijn, Fortune Flea, een waar paleis. Je scoort er onder andere van die hippe ouderwetse schoolbankjes, leuk ook voor een (toekomstige) kinderkamer. Zoe heeft een apart hoekje met kidsspul. En ook een hoekje voor servies: we loven die diepe pasta-bloemetjes-borden. En dat voor maar 3,- euro. Holla.