6 mei 2020, door Maartje

Barts Bloemen: fan van (de nieuwe Atelier lijn van) Bloomon

6 mei 2020, door Maartje

Barts Bloemen: fan van (de nieuwe Atelier lijn van) Bloomon

Tsja, we kunnen er lang of kort over zijn maar bloomon, het allermooiste Nederlandse bloemenabonnement, blijft gewoon een fantastische keus. Dat begon een aantal jaar geleden al met het geweldige plan om écht mooie bloemen, zo'n kleurrijk boeket dat je altijd in de bladen ziet maar zelf nooit voor elkaar krijgt, op 'afroep' (tweewekelijks bijvoorbeeld, of een keer per maand - je kunt dit altijd weer aanpassen dus je zit nergens aan vast) thuis te gaan bezorgen, inclusief die precies goede, van nonsense verstoken glazen vaas. De bezorgbloemen zijn immer vers, komen direct van de kweker en blijven eigenlijk altijd 2 weken staan. Dat is wat we noemen 'waar voor je geld'. Dat is het sinds dag 1, en die verrukkelijke bloemen zijn en blijven een topkeus, maar bloomon blijft zichzelf - uiteraard - ontwikkelen. Waarvan acte.

bloomon Atelier

bloomon Atelier

Reden van deze lofzang is de lancering van de uitgebreide bloomon Atelier optie die naast het ‘normale’ bloemen abonnement te bestellen is. Verandering van spijs… Bloomon Atelier bestaat namelijk uit steeds weer een ander bloemenconcept met een verrassende selectie waarbij een specifieke bloem(soort) in het spreekwoordelijke zonnetje wordt gezet. Zo heet het boeket dat je hier op de foto ziet ‘De Drie Musketiers’, en in het kaartje dat bij het boeket geleverd wordt (heel persoonlijk voelt dat!), staat precies uitgelegd waarom, hoe elke bloem heet én hoe je het moet schikken. Nog beter: er staat zelfs op het kaartje in welke vaas je het boeket het best kunt doen. Komt goed uit want Bloomon levert bij het Atelier pakket niet één, niet twee maar drie vazen!

Zodat je altijd voor elk boeket de juiste vaas in huis hebt, om zo de bloemen optimaal te kunnen laten shinen. Alles, vazen en boeketten, zijn met liefde (en dat voel je aan alles: op elk detail is gelet, zelfs de kleine lettertjes zijn mooi!), samengesteld en ontworpen door het in house bloomon team van experts en stylisten.

Dat, die details en die liefde voor elk boeket, is precies waar we in deze gekke tijden zo ontzettend blij van worden. Juist nu we zoveel tijd thuis doorbrengen, zijn het de vrolijke, kleurrijke boeketten die ons thuis laten glimlachen (klinkt cheesy maar het is wel waar).

Even terug naar die de Atelier lijn wat, basically, de haute-couture collectie onder de Bloomon bloemen is. Elk boeket is met veel (heel veel) zorg samengesteld door stylist Anton. Kunstwerkjes, dat zijn het, gemaakt van onbekendere en meer luxe bloemen waardoor de boeketten uniek en spannend zijn. Afijn, u snapt: Atelier = het wauw-effect. Simpel. En iedere Atelier bezorging is weer anders! 

Blije bos

Blije bos

Om die laatste reden ontwikkelde team bloomon de drie vazen die ik al eerder benoemde: iedere vaas heeft een eigen vorm waarin het betreffende boeket er perfect tot zijn recht komt. Zo is er een vaas die tabs toeloopt van boven zodat een boeket opgebouwd uit enkele stelen de ruimte kan krijgen, een lage vaas voor een volle bos en een cilindervormige vaas voor een meer klassieke bos. Smullen.

 

En het wordt nog beter! Speciaal voor Barts Boekje slash Moederdag slash Coronacation mogen we alle drie (!) de vazen weggeven. Als je bij je eerste Atelier bestellen via bloomon de code BARTSBOEKJE vermeld, dan ontvang je alle drie de vazen gratis! Let wel: de actie is slecht 48 uur geldig en loopt van donderdag 7 mei 2020 tot zaterdag 9 mei (middernacht)