Barts Bruid-to-be: Kelly maakt zich klaar

3 oktober 2023
Barts Bruid-to-be: Kelly maakt zich klaar

De knappe Kelly Camfferman werd op 2 maart 2023 op romantische wijze ten huwelijk gevraagd door haar vriend Patrick. Geloof ons, hier wil je alles van weten. Het aanzoek vond namelijk niet plaats op de eerste beste romantische plek. Zeker niet, Patrick koos voor de Morgenzon in Stellenbosch, Zuid-Afrika. Deze wijngaard bruist van de romantiek, hij nam Kelly mee naar een prachtig uitkijkpunt en hier ging ‘ie op een knie en stelde de grote vraag.

Fantastisch zo’n verloving. Maar dan begint het planningsproces. Zo leuk, maar zoveel keuze. En waar begin je dan? Easy peasy als je ’t ons vraagt: jup, met een wedding planner dus. Kelly ging in gesprek met onze eigen Barts Bruiloft wedding planner Evi van By Evi Bespoke Events. Kelly – stewardess en creative – heeft zelf al duizend-en-een ideeën voor haar grote dag. De hoogste tijd om die ideeën eens wat concreter te maken en wat meer vorm te geven. En wat is er dan leuker dan een echte bruiloft setting op te zetten? We gaan voor lekker praktisch en schotelen haar direct wat opties in de praktijk voor. Zo, de toon voor een droomhuwelijk in hartje Amsterdam is gezet.

 

 

Barts Bruid to Be Kelly

Locatie, Locatie, Locatie

Locatie, Locatie, Locatie

We beginnen bij het begin en dat is natuurlijk de locatie. “Het wordt waarschijnlijk een sfeervolle destination wedding in Frankrijk of Italië, al neigen we momenteel wel heel erg naar Italië”, aldus Kelly. Maar ze kan niet ontkennen dat haar eigen fijne, vertrouwde Amsterdam toch ook wel een speciaal plekje heeft. Daarom voor nu op naar Pulitzer in Amsterdam. Je hebt hier tal van mogelijkheden voor een romantische stadsbruiloft. Kies voor een van de prachtige zalen (zoals de Saxenbourg Room), stap in een idyllisch huwelijksbootje en vertoef heerlijk in een van de prachtige suites.

Kelly's knappe koppie

Kelly's knappe koppie

Kelly’s haar en make-up werd vakkundig gedaan door The Wedding Chapter. De knapste bridal looks en up of lekker los, sluier of geen sluier, Fabienne en het team van The Wedding Chapter zorgen voor een look die perfect bij je persoonlijkheid en outfit past. Voor touch-ups gedurende je grote dag zijn ze ook altijd van de partij. Oh, en de wedding planner zorgt er nog even voor dat de jurk goed zit. Alles voor een pretty plaatje.

Say yes to the dress

Say yes to the dress

Dan de jurk. We stapten binnen bij Modern Romance in Hilversum, een walhalla voor eigentijdse en super stijlvolle jurken. Kiezen viel niet mee, maar Kelly besloot dit keer voor twee moderne maar elegante en romantische jurken te gaan. Spoiler alert: voor haar grote dag gaat ze toch een andere stijl kiezen, maar die houden we nog even geheim. Het geheel werd prachtig afgestyled met de juwelen van goudsmid en designer Charlotte de Koomen. Een chunky parelketting voor een statement, een subtiele oorbel en kleurrijke edelstenen verwerkt in snoepjes van ringen. Dan de finishing touch: een flower bomb aan kleur voor het bruidsboeket door Studio Fluitenkruid.

Barts Bruid to Be Kelly

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje

En dan de diner tafel, want die willen we natuurlijk op en top gestyled. Evi leefde zich met de kleurrijke stijl van Kelly in haar achterhoofd helemaal uit op de tafel styling. Het servies scoorden we bij Tableware Amsterdam, kleurrijk en vintage. Met karakter dus, we like! Ook vintage en uniek zijn de sexy glazen van La Louème. En we horen je denken: moet ik dit voor mijn eigen bruiloft allemaal aanschaffen? Zeker niet! Je kunt dit allemaal huren. Fluitje van ’n cent.

Studio Fluitenkruid hielp een aardig handje met het aankleden van de tafel door prachtige bloemstukken te maken in een kleurrijke en eigenwijze stijl. Wat fruit op tafel en het kleurspektakel is compleet. Natuurlijk kon er bij een mooi gedekte tafel geen stationery ontbreken. Paperdot Studio maakte deze moderne, minimalistische, maar kekke en kleurrijke menu- en naamkaartjes. Om het geheel af te maken huurden we nog wat fijne stoelen bij Héman Horecaverhuur. Tja, je wil toch iets knaps om op te zitten.

En tadaaaaa daar is de taart van Elisabeth & Valentijn! Een beauty van ‘n bruidstaart kan natuurlijk niet ontbreken en een tasting tijdens het plannen natuurlijk ook niet. Want zoveel smaken en zoveel keus, dat moesten we natuurlijk even proeven. Je raadt ‘t al, hij was om op te vreten natuurlijk.

 

Barts Bruid to Be Kelly

Barts Bruid to Be Kelly

Kelly’s conclusie: 

“Heerlijk om een dagje te worden ondergedompeld in de wedding wereld. Sommige keuzes voor de grote dag in 2025 zijn zeker al gemaakt.” Krijgen we nog een tipje van de sluier?
“Er gaat sowieso veel lekker eten en drinken zijn! En verder is er maar weinig leuker dan the element of surprise toch?!”

Puike plaatjes

Puike plaatjes

Nu zul je ook wel denken: ‘wie heeft dit alles zo prachtig vastgelegd?’ Ha! Dat zijn top fotografen Rosalie Voortman en Malou von Baumhauer. Een feestje om mee te werken, afzonderlijk of in combi. Deze sfeermakers weten precies de juiste hoeken te vinden op de meest bijzondere en intieme momenten. Juist, van die echte in the moment plaatjes maken deze twee ware artworks. En dan nog maar te zwijgen over de edit. Zucht… Puike plaatjes is een understatement.

Nog meer zien? We feel you! Gelukkig hebben we nog veel meer beeldmateriaal. Check hiervoor dus zeker even onze Pinterest en Instagram.

Barts Bruid to Be Kelly