29 november 2021, door Imara Milatz

Bartventskalender maandag 29 november 2021: win een paar gouden oorhangers van Jéh Jewels t.w.v. €129

29 november 2021, door Imara Milatz

Bartventskalender maandag 29 november 2021: win een paar gouden oorhangers van Jéh Jewels t.w.v. €129

De second to last Bartventskalender deur gaat voor u open. En hoewel dat betekent dat we overgaan in de decembermaand, laten we november wel achter ons en dat betekent óók het einde van de Bartventskalender. Bummer. Aan alles komt een eind en volgend jaar pakken we november 1st stipt de online adventskalender weer op, maar deze maand moeten we natuurlijk wel eerst afsluiten met een gouden randje. Zo gezegd, zo gedaan. We namen de boodschap quite letterlijk met vandaag in de prijzenparade een touch of gold: een paar oorbellen van Jéh Jewels.

Over Jéh Jewels kunnen we kort zijn, want zoals dat met sieraden altijd wel geldt: het glinstert, is mooi en eenmaal in je oren, om je handen en aan je hals wil je het nooit meer af doen.

Iedere werkdag die deze novembermaand telt, gaat er een nieuwe Bartventdeur open. Surf elke werkdag naar deze pagina om het deurtje van die dag te openen. Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Op de 29e dag van de Bartventskalender staat de teller naar kerst op nog maar 25 dagen. We vieren, eten en drinken (heel veel), we steken kaarsen aan, het liefst een van deze geurkaarsen, de kerstmuziek wordt plat gedraaid, de boom wordt versierd… Well, you know the drill. Kerst komt eraan en dat betekent óók cadeaustress. Aangezien we allemaal al redelijk zijn voorzien van spullen, ligt de lat ieder jaar weer hoger bij het kopen van de presentjes. En dus helpen we graag een handje (cadeautips in overdaad, zoals hier en hier), ook tijdens de Bartventskalender zodat jij je last-minute giftshoppingspree over kan slaan. Jéh Jewels heeft in zijn, langer dan dertigjarige, bestaan een flinke collectie opgebouwd met meer dan knappe sieraden. Alles wordt door moeder en dochter met eigen hand en eigen ontwerp gemaakt en daarmee maken ze de wereld weer een stukkie knapper. Ze werken enkel en alleen met duurzame materialen en uitsluitend met leveranciers, die net als zij, geloven in een eerlijk product. Vinden we extra mooi. Een cadeau met een mooi verhaal dus. Moeilijk om ze af te staan? Ho, dan hou je ze toch lekker voor jezelf.

Nog even over Jéh Jewels

Nog even over Jéh Jewels

Elk halfjaar wordt er een nieuwe collectie tijdloze sieraden gelanceerd en dat is iedere keer weer een feestje. Snuffelen tussen het mooie goed kan op de website van Jéh Jewels zelf, maar óók bij een van de verkooppunten zodat je het eerst nog even in het echt kunt bekijken. Nog leuker is het om je eerste paar Jéh Jewels te winnen. Maar liefst 10 lucky winners maken kans op een set oorhangers t.w.v €129. En dat is toch wel écht een flinke uitsmijter. Het gaat om het setje op de afbeelding. De ‘touch of gold’ oorbellen zijn zilver verguld en minimalistisch, yet opvallend genoeg, om iedere dag bij iedere outfit te dragen. Wil je aan je collectie toevoegen.

Speciaal voor Bartvent geeft Jéh Jewels 10 paar van deze ‘Touch of Gold’ oorbellen weg. Weet jij al waar je ze bij gaat dragen? Wil jij kans maken op deze prijs? Meld je hier aan voor onze Bartventskalender!