17 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender vrijdag 18 november 2022: win een Pixel nachtkastje van Auping

17 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender vrijdag 18 november 2022: win een Pixel nachtkastje van Auping

Als je Barts Boekje al even volgt, dan kan het je niet ontgaan zijn dat we fan zijn van Auping. Van de matrassen, van de bedden, van de kussen, de poefs en de nachtkastjes. Kijk, als je al meer dan 130 jaar in het vak zit, dan kun je natuurlijk ook wel wat. En als je dan ook nog eens al 130 jaar 's lands beste beddenmaker bent, dan moet je in de slaapkamer dus bij Auping wezen. Een feestje voor het oog, je zou ze bijna niet dicht willen doen.

 

Nou, misschien gaat dat een beetje ver, maar houd ze vooral wel open voor de prijs van vandaag, namelijk..

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

.. een Pixel nachtkastje van Auping! Eigentijds, strak en slank, dat vinden we van dit nachtkastje. Het heeft een hele goede combi van rechte en ronde vormen, waardoor het simpel en tegelijkertijd krachtig oogt. Natuurlijk wordt hier hout en staal gecombineerd, want de creatieve mensen bij Auping weten nu eenmaal precies hoe dat moet. Tijdloos dus, en ook helemaal zelf samen te stellen!

Wil je het frame, het kastje en de lade in dusty red? No problem! Of ben je meer een kleurencombineerder en ga je voor een pine green kastje, pure white lade en cool grey frame? Er zijn tien verschillende kleuren dus de combinaties zijn zo goed als eindeloos. Mix & match of houd het simpel, maar wie wil er nou niet zo’n kastje naast z’n bed?

Als je wint, kun je je voorkeuren doorgeven (op de website van Auping kun je oefenen met het kleurenspel) aan ons. Auping maakt dan alles op maat, dus houd rekening met een levertijd van ongeveer drie weken.

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!