12 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender zondag 13 november 2022: win een kerst tafelkleed of een sneeuwbol van Sissy-Boy

12 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender zondag 13 november 2022: win een kerst tafelkleed of een sneeuwbol van Sissy-Boy

Het mag weer! Je huis in de kerstsfeer brengen (al kunnen we daar niet vroeg genoeg mee beginnen). Dit jaar staat Kerstmis bij Sissy-Boy in het teken van the Journey of Luck and Love. En hiermee kunnen we niet één, niet twee, maar maar liefst tien mensen blij maken!

 

Kerst met de fam is bij jouw thuis dit jaar? Geluksvogel! We snappen dat je misschien niet staat te popelen om uren in de keuken door te brengen en de boel daarna op te ruimen. En dan moet je ook nog eens uitpakken qua versiering. Sissy-Boy is je redder in nood met deze kerstcollectie (ze helpen overigens niet met koken he, dat is echt aan jou). Niet alleen voor de versiering trouwens, maar ook als je op zoek bent naar een lief cadeautje en lekkere kaarsen voor de kerstgeur in huis.

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Kerst draait natuurlijk voor een groot deel om samenzijn, maar misschien nog belangrijker is samen genieten van eten. De prijs van vandaag is maar liefst 5 x een mooi kerst tafelkleed om die tafel net een beetje extra te versieren. Met Tortelduifjes, hartjes en glimmende goudkleurige accenten voor extra party uitstraling. Ook na de kerst nog hartstikke leuk. En of dat nog niet alles was, mogen we ook 5 x een sneeuwbol weggeven. Wil je deze items het liefst ook zelf nog even bekijken, dan kan dat via deze link.

It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas…

 

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!