25 november 2021, door Sanne Carbaat

Bartventskalender vrijdag 26 november: win een weekend voor twee in hooischuur de Bok van ‘t Lennepserf

25 november 2021, door Sanne Carbaat

Bartventskalender vrijdag 26 november: win een weekend voor twee in hooischuur de Bok van ‘t Lennepserf

Op naar Veessen, Gelderland! Daar, in het groen, groen, groene Gelderland was ooit eens de boerderij van de Familie Bos. Na generaties boerderijen hebben ze het roer omgegooid en de schuren en hooizolders omgebouwd tot prachtige plekken om te logeren. Prachtige plekken om even te ontsnappen aan alle drukte. Om even te nietsen, daar in het groen, groen, groene Gelderland. Om even te genieten in de wellness of om gewoon om een boek te lezen. Hallo, fijn Lennepserf! En ja zeker, we mogen een overnachting weggeven. Een weekend weg met z'n tweeën en wel in de romantische 'hooischuur' de Bok.

Over hooischuur de Bok: beeld je een idyllische liefdessuite in landelijke stijl met authentieke details in. En voilà, je hebt hooischuur De Bok. Dit is plek waar vroeger het hooi werd opgeslagen en de dieren een oogje toe deden... Nu is het de plek om er even tussenuit te wippen. Alles wat je ziet, daar is tot in de puntjes over nagedacht: duurzame materialen, natuurlijke producten en (hier worden we altijd heel blij van): een buitendouche! Genieten in stijl zonder milieu en duurzaamheid uit het oog te verliezen. Dat kan bij 't Lennepserf.

"

Iedere werkdag die deze novembermaand telt, gaat er een nieuwe Bartventdeur open. Surf elke werkdag naar deze pagina om het deurtje van die dag te openen. Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

"

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Ecolodges ‘t Lennepserf is een kleinschalig vakantiepark op het voormalig boerenerf van de familie Bos. De focus ligt op milieu en duurzaamheid zonder dat je als gast daar iets aan merkt qua luxe, knapheid en comfort. Als je van wandelen, lezen en uitslapen niet genoeg oplaadt, kun je ook altijd nog een momentje in de wellness boeken. Met typisch uitzicht over het achterland, sauna’s, een stoombad en ligweide én de mogelijkheid om massages te boeken is dit toch wel kom-even-tot-jezelf nummer 1. Hoeft dat ontspannen niet zo nodig? Dan is er ook genoeg in de buurt te doen. Leuke stadjes als Heerde en Hattem zijn op een steenworp afstand en natuurlijk kilometers aan wandel- en fietsroutes. Nou, dit dus met z’n tweeën een heel weekend lang!

Barts Boekje en ‘t Lennepserf geven een weekend voor twee in hooischuur de Bok weg. Wil jij kans maken op deze prijs? Meld je hier aan voor onze Bartventskalender!