Nederland20 september 2020, door Margaux van der Mieden

Even uitwaaien en relaxen? Kom naar camping Beerze Bulten

Nederland, 20 september 2020, door Margaux van der Mieden

Even uitwaaien en relaxen? Kom naar camping Beerze Bulten

Hop, nog even met de kids naar buiten, een weekend weg, de natuur in. Waar het kroost kan rondrennen en waar we alledaagse regels even vergeten. Waar? Beerze Bulten is de naam! Een echte familiecamping (in Overijssel, vinden we mooi middenin het groen), zo noemen we dat. De kids kunnen zichzelf uren (misschien wel dagen) vermaken. Van klimmen en klauteren, tot spetteren in de zwemvijver. Laat Beerze Bulten hier nou dé perfecte plek voor zijn. Beerze Bulten it is!

Beerze Bulten

Beerze Bulten

Een paradijs voor het kleine spul (en ook stiekem een beetje voor onszelf), zo mag je het familie vakantiepark zeker noemen. Tussen de bomen op de camping of in één van de luxe vakantiehuisjes of kampeertenten, bij Beerze Bulten is er plek voor iedereen. Groot of klein. Er zijn grote speeltuinen binnen en buiten, waterpret in de zwembaden of zwemvijver en tussendoor een theatershow of musical. Alles kan én alles mag achter de poorten van dit oh zo mooie vakantiepark.

Actieve ouders die eigenlijk zelf ook nog kind zijn? Ook genoeg te doen. Zo kun je tennissen, midgetgolfen, fietsen en kano’s huren. Jij blij en de kids, die willen er nooit meer weg…

Ook goed vertoeven voor de oudjes

Ook goed vertoeven voor de oudjes

De kinderen zijn door het dolle heen van al dat leuks. Genoeg tijd en de handen vrij voor jullie om bij te komen in de natuur, te relaxen en even uit te rusten. Bij Beerze Bulten kan je goed borrelen, lekker eten of gewoon aan je eigen terras een goed boek lezen. De kids zullen je alleen lastig vallen voor een dik gesmeerde boterham tussendoor en weg zijn ze weer. Genoeg tijd dus voor een beetje me time/ us time. Deze top plek biedt niet alleen een lekker plekje om te genieten van de natuur, ze hebben ook een sportschool, wellness en een beauty salon. Ha die us/ me time zit hier helemaal goed.

Beerze Bulten

Handje omhoog als je zin hebt in een little escape naar Beerze Bulten!