Nederland27 augustus 2020, door Michel + Renske

Heerlijke plek voor met de kids in de Biesbosch; Foodtruckrestaurant Boeien

Nederland, 27 augustus 2020, door Michel + Renske

Heerlijke plek voor met de kids in de Biesbosch; Foodtruckrestaurant Boeien

Niks fijners dan een toegankelijk restaurant tijdens een weekend of dagje Biesbosch. Deze plek overtreft al je verwachtingen want a.) het ziet er bizar gezellig uit en b.) het heeft een heel fatsoenlijke menu en dan is er ook nog c.) de kids kunnen zich vermaken in een enorm stijlvol maar leuk speelparadijs - nee denk niet Ikea / McDonalds-style, denk Foodtruckrestaurant Boeien stijl - en die style you will like.

Foodtruck restaurant Boeien

Foodtruck restaurant Boeien

In de jachthaven van Biesbosch vind je deze topper. Eigenlijk noemen ze zichzelf officieel Foodtruckrestaurant Boeien, want met topdrukte staan hier verschillende foodtrucks geparkeerd om de lekkerste happen en andere streetfood-esque lekkernijen te bereiden. Maar kom je overdag of in rustige tijden, dan komt alles gewoon uit een centrale keuken. Wel zo makkelijk, maar niet meteen raar opkijken van de oude bussen, bootjes en ander truck materiaal wat door de loods verspreid staat.

Buiten is het heerlijk bootjes kijken en binnen kan je je hart ophalen aan het gezellige vintage interieur: lampje, oud stoeltje, gezellig oud klokje, dat soort werk. Achter de keuken bevindt zich een klein tussenkamertje waar het kleine spul lekker los kan gaan in een speelkamer (lees leeftijd 2-4). Hier kunnen ze los in het keukentje, mini restaurantje en ander vertier. Loop je nog wat verder, dan zie je daar het échte werk. Een groot speelkasteel met glijbanen en loopbruggen, je kent het wel.

Het eten stelt ook niet teleur, verwacht geen culinaire hoogstandjes maar zeker wel lekkere pizza’s, goede fatsoenlijke burgers, flammkuchen, salades en voor de lunch fijne tosti’s en belegde broodjes. Voor de kids uiteraard pannenkoeken, ijs and the whole shebang.
Weekend in de Biesbosch? Pauzeer of dineer bij deze fijne tent.