Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 June 2019
  • 22-05-2019
  • Barts Boekje Junior, Barts Groene Hoekje, Winkelen

Beyond Nine jumpsuits

Beyond Nine jumpsuits

Het is allang niet lastig meer om er ook – juist! – tijdens je zwangerschap leuk uit te zien. Alles groeit en bloeit en dat mag je showen. Wij geven de voorkeur aan een paar kick-ass knappe items om je bestaande garderobe bellyproof te maken. Of beter nog: kledingstukken die je ook na die negen maanden nog graag tevoorschijn haalt. En daar zijn de jumpsuits van Beyond Nine. Wil je.

Toen Naomi haar eerste kind verwachtte viel het haar op hoe weinig écht fijne positiekleding er te koop was. Haar moeder gaf haar toen de jumpsuits (of ‘doowhoopers’ in het Engels. Zullen we ze voortaan zo noemen, ah toe?) die ze droeg tijdens haar zwangerschappen en dat bleek de oplossing. Want stijlvol, comfortabel en ruimte voor een groeiende buik. Het idee voor Beyond Nine was geboren.

De jumpsuits worden ontworpen en met de hand gemaakt in Londen. De suits zijn gemaakt van fijn katoen en de broekspijpen kun je gemakkelijk langer maken als je buik gaandeweg meer ruimte inneemt. En tof: je kunt ze dragen met buik, zonder buik en mocht je zodra de bèbè er is borstvoeding geven, dan bieden de jumpsuits easy access tijdens het voeden. Op het lijstje voor de zomer mag trouwens ook gelijk de linnen jurk uit de collectie.

Beyond Nine