Nederland, Den Haag11 juni 2016, door Maartje

Bier & Braad Festival, Den Haag – Vaderdag 19 juni

Nederland, Den Haag, 11 juni 2016, door Maartje

Bier & Braad Festival, Den Haag – Vaderdag 19 juni

Een paar sokken? Een flauwe gadget? Nog geen idee waarmee jij je vader dit jaar wil verblijden op Vaderdag? We got you covered: reis af naar de Binckhorst van Den Haag voor het Bier & Braad Festival.

De eerste editie van dit festival vindt plaats in het authentieke Haagse industrie en bedrijventerrein de Binckhorst (je weet wel, van de Caballerofabriek en Mama Kelly). Om precies te zijn bij Brouwerij Kompaan, waar je meteen binnen een kijkje kunt nemen en de verschillende Haagse bieren kunt proeven. Verder vind je op het festival allerlei foodtrucks van Haagse ondernemers; carnivoren get ready! Van Binckse Braadworst, burgers en patatje Stoof tot shoarmawrap van de Vegetarische Slager - dus je bega-vrienden kunnen ook prima mee. Voor de echte (vlees)-fanaten vindt er zelfs live een demo plaats waarin lokale slager Job Vrijenhoek een varken zal uitbenen.

Barts-Boekje-bier en braadfestival

Naast eten en bier is er ook genoeg te doen, bijvoorbeeld op de stoere-mannen-markt waar verschillende lokale creatievelingen hun producten verkopen. Zo vind je er bijvoorbeeld vinylkrukken van je favo artiest (zitten op Elvis?), of waterflessen met Haags duinwater van Eau Eau Den Haag (grinnik, grinnik). Leuke cadeautjes voor papa, al is het festival op zich al een feest voor vaders natuurlijk (en pssst; gratis toegang!).

Ook voor de kleintjes is er genoeg te doen: ze kunnen skaten, steppen of graffiti spuiten. Stoere bedoeling. En bootje varen kan ook, je bevindt je niet voor niets tussen de Binckse wateren. Zelf huren en besturen of mee met de Binckboot, reserveer via suusveninga@hotmail.com. En om het allemaal af te maken is er genoeg live muziek en een zonnig verzoek gedaan aan de weergoden. Dus op naar de Binck met vaders! Zondag 19 juni 2016, 14:00 – 20:00 uur Bier & Braad Festival.

Het Bier & Braad Festival is onderdeel van het I’M BINCK Binckhorst festivalseizoen. I’M BINCK is een initiatief van ondernemers die zich actief inzetten voor de Binckhorst. Op 11 juni trapt wethouder Revis het festivalseizoen af, beginnend met het Bondgenoten festival van Kompaan; muziek en natuurlijk veel bier. Alles als aanloopje naar oktober, wanneer het I’M BINCK festival plaats vindt. We’ll keep you posted!