48 uur best of Bart
  • 22 May 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 May 2018
  • 12-11-2017
  • Amsterdam, Amsterdam Centrum, Nieuw

Bijna open: Typica Amsterdam (centrum)

Bijna open: Typica Amsterdam (centrum)

De spannendste nieuwe koffiezaak van Amsterdam? Dat moet het soon to be Typica zijn. De koffiezaak huist namelijk binnenkort in een kelder hartje Amsterdam, aan het (nog steeds leuker en leuker wordende) Rokin. Zie het als een intieme speakeasy. Verstopt maar toch recht voor je neus, alleen dan zonder de illegale drank maar mét - volgens de eigenaren - de beste koffie van de stad. En daarbuiten. Niet voor toeristen maar voor Amsterdammers.

Typica Amsterdam mag je graag vertellen waar de koffie vandaan komt, vanaf de boon dus. Want daar begint goede koffie natuurlijk. Vervolgens het brouw- en brandproces (met LIEFDE) en hoe het bruine goud uiteindelijk in het beste kopje - of in een cognacglas zoals bij Typica Amsterdam - behoort te komen. Dat dus. Van A tot Z. Vraag en naar en heus, je krijgt het verhaal. Hoeft niet: jezelf gewoon even terugtrekken mag absoluut ook. December, dan is D-day voor Typica. Wordt vervolgd.

Typica Bar, Cellebroerssteeg