1 augustus 2021, door Maartje Diepstraten

Binnenkijken bij (onze) Maud op Ibiza

1 augustus 2021, door Maartje Diepstraten

Binnenkijken bij (onze) Maud op Ibiza

Even over Maud hoor, onze eigen Soulsister op Ibiza die niet alleen de allerbeste plekken van het eiland kent (ze woont er inmiddels al weer een paar jaar met man en 2 bloedjes van kids) maar bij wie je ook aan mag kloppen voor alle je no bullshit souls searching. En ja, dat is een ding want we willen wél graag het beste van onszelf, voor onszelf (en daarmee voor onze omgeving) maar hebben toch wel redelijk lak aan zweverige, onnodige wasabilampjes (of hoe heten die dingen). En ja, dat kan dus. Zo bewijst Maud.

Wat Maud ook bewijst, is dat het betere soul searchen heel (heel!) goed samengaat met stijlvol wonen. Waarvan acte: een binnenkijker in Maud haar beeldschone huis midden in het groen van het Spaanse eiland Ibiza.

Wil je wel weten, hé? Waar Maud al dat moois scoort.

Het schilderij is van Kat Klerks, het bedlampje van Lampe Gras Russia, beddengoed van Crisp Sheets en het gouden stoeltje op links is vintage.

Op rechts ook weten? Het drankkastje is vintage Morentz, de marmeren eettafel van Kartell, de stoelen zijn stuk voor stuk vintage, het schilderij is -opnieuw- van Kat Klerks en de overige schilderijen van Maud’s oom, die kunstenaar is.

De lamp en kussens vond Maud in Marrakesh en nam ze mee naar haar casa. Wel zo gezellig zitje, voor die buitenkachel van Weltevree.
En deze vrolijke mismatch bestaat uit een hoop schilderijen van o.a. Kat Klerks, Hotel Magique, zelf gemaakte kunstwerkjes, foto’s van familie en verschillende accessoires door de jaren heen verzameld.
De houten stoel die je op de foto ziet, is Carl Hansen Morentz. Het lampje is weer vintage, gevonden bij Mon chateau en espagne en ook dit schilderijtje is van Hotel Magique.

Woonkamer

In de woonkamer staat een Eames Lounge chair te pronken, het kleed eronder werd gekocht in Marrakesh en het roze schilderij erboven is van Hotel Magique. De heerlijke bank is (ook) van Vintage Morentz.
Het schilderij met het figuur is van Cate Adriana, de witte draadstoel is vintage Harry Bertoua,  het zwarte salon tafeltje is via Ibiza interiors, de roze vaas is een limited edition Hella Jongerius voor Ikea. Het rode lampje is vintage, gevonden bij Mon chateau en espagne en het transparante stoeltje is Kartell.
In de badkamer heeft Maud een vintage vaas staan. De handdoek is een limited edition ontwerp van Cate Adriana voor Crisp Sheets.
De foto op rechts laat een mand uit Marrakesh zien, een vintage lamp en ook deze schilderijtjes zijn gemaakt door de oom van Maud.

Badjas via Hammam 34.