30 mei 2022, door Maartje

Gluren bij de Buren: de lekkerste binnenkijkers via Broersma.nl via The Edit

30 mei 2022, door Maartje

Gluren bij de Buren: de lekkerste binnenkijkers via Broersma.nl via The Edit

Een makelaar met visie, kijk, daar houden we van. En laat 'kijk' nu meteen het codewoord zijn in dit verhaal... Een woning verkopen of kopen draait immers tegenwoordig om meer dan prijs en vierkante meters; juist nu de huizenmarkt zo... Nouja... Intens te noemen is, snappen de écht goede makelaars dat het niet alleen om stenen en meters gaat, maar ook om mensen, smaak en diverse wensen. En dus kijken de lui achter makelaarskantoor Broersma.nl samen met kopers naar de potentie, locatie en sfeer van een woning. En voor verkopers hebben ze de kunde hoe je een woning zo aantrekkelijk mogelijk presenteert...

 

Ben je nieuw in Amsterdam of verhuis je naar een ander stadsdeel? Deze restaurants kunnen gerust je nieuwe hangout worden.

Broersma.nl The Edit

Broersma.nl The Edit

Nu kunnen ze dat allemaal wel zéggen, maar moeten wij dat dan maar op hun blauwe ogen geloven? Nee! Er is bewijs: Broersma.nl laat je gluren bij de buren! Dat is allereerst gewoon smullen natuurlijk (niks leuker dan een goede binnenkijker), maar het laat meteen zien wat je met een huis wel niet kunt doen. Ha! The Edit noemen ze het en dat vinden we een hele puike titel voor de lekkerste binnenkijkers van toffe woningen, woon-werkruimtes en bijzondere gebouwen in Amsterdam en omstreken via Broersma.nl.

Eerlijk: zijn er veel dingen leuker dan binnenkijken in bijzondere panden? Naar smaakvolle, verrassende, juist ingetogen of heel uitbundige interieurs? Hoe het is om te wonen in een achterhuis? Wat gebeurt er als je een architect los laat in een 250 jaar oude boerderij? Hoe handgebakken terracottategels en een museale trap een nieuwbouw woning tot contemporary herenhuis omtoveren? Vinden wij van niet. Sterker nog: het is het digitale rondje waar we de dag mee beginnen: Funda staat op speeddial maar we zochten nog een partij die daar een lekkere edit op los zou laten. Gevonden! Broersma.nl The Edit zoals gezegd: just what the doctor ordered.

Op Broersma.nl kun je in The Edit gluren in de mooiste panden van Amsterdam en omstreken. En dat is kwijlen bij de bijzondere gebouwen die ze hebben geselecteerd en gefotografeerd. Huizen, ja, maar in veel gevallen ook de allermooiste kantoren. Immers: de grens tussen wonen en werken is met dank aan de pandemie en de bijbehorende lockdowns steeds meer aan het vervagen: mensen wonen waar ze werken en andersom. En: werkplekken ofwel kantoren, zien er steeds vaker uit als een huiskamer. Ook daar is ontzettend veel liefde en aandacht voor het interieur en ja, ook daar zijn binnenkijkers van. Volop zelfs. Inspiratie much.

 

En er is meer… Mocht je nu niet genoeg aan deze website hebben (…), weet dan dat Broersma.nl naast de heerlijke binnenkijkers óók lokale tips over de buurt waarin deze huizen staan geeft. Restaurants, bloemisten, koffietenten, markten, etc… Does it get any better? Neen.

Tot slot: The Edit heeft een prettig ‘handschrift’ en selecteert interieurs op hun eigen smaak: soms industrieel en rustig, soms kleurrijk en kunstig maar altijd met dat ‘filter’ van woongenot (lees: we zien onszelf echt in ieder huis op The Edit wonen). Kortom: gewoon lekker turen (kijken, kijken, niet kopen) of je laten inspireren voor je volgende woning. In het geval van het laatste kan het team van Broersma je bijstaan om een woning te kopen of verkopen. En wie weet gluren we over een poosje binnen bij jouw nieuwe woning in The Edit.