24 juli 2020, door Maartje

Bistro Skal, Ouddorp aan zee

24 juli 2020, door Maartje

Bistro Skal, Ouddorp aan zee

Als de beperkingen van de nasleep van de lockdown ons íets heeft gebracht, dan is het wel een nieuwe liefde voor ons eigen land en alle vakantieparken die het kent. Zo. Veel. Leuk. Heus. Zoals Ouddorp. Je denkt er wellicht niet aan maar in het Zuid-Hollandse Ouddorp dat tegen Zeeland aanschurkt. Op een steenworp van Rotterdam, van het beste van Zeeland en je kunt lopen naar zee - win, win, win. Moet je alleen wel even weten waar je wezen moet... Bij Bistro Skal bijvoorbeeld, de horecatent van Vakantiepark De Klepperstee. Wat dan weer vlakbij het vakantiepark is waar je het heerlijke en te gekke vakantiehuis van Live Loud Stays vindt (lees meer).

Bistro Skal, Ouddorp

Bistro Skal, Ouddorp

Oke, net geen Zeeland dus, maar eigenlijk hoort Bistro Skal gewoon keihard bij het rijtje van de allerleukste plekken van Zeeland voor kids én ouders (vooral dat laatste is belangrijk). Je weet wel, zo’n adres waar ouders echt relaxed achterover hangen terwijl het kleine spul zich vermaakt in de speeltuin waar ze een potje kunnen breken maar die wel net ver genoeg weg staat om mensen zonder koters niet te irriteren.

De die Bistro Skal is staat aan het water en heeft een geweldig en giga terras. Het menu is nothing special maar dat dan wel heel goed gedaan. Afijn, zo’n lekker plekkie waar je keer op keer prima aan wil schuiven.